Sarjana dalam Bahasa di Costa Rica

Cari anda Ijazah Sarjanav dalam Bahasa di Costa Rica

Bahasa

Tuan adalah tahap pertama siswazah kursus dan boleh diperolehi selepas anda menerima ijazah sarjana muda. Memperoleh sarjana biasanya memerlukan dua tahun pengajian sepenuh masa, yang berjumlah 36-54 kredit semester.

 

Dengan Sarjana Bahasa, pelajar akan mengalami struktur yang unik dan fleksibel serta pelbagai bidang tumpuan. Pelajar akan belajar untuk mengenal pasti isu-isu untuk penyelidikan linguistik, dan membiasakan diri dengan perkembangan penting dalam bidang ini.

Costa Rica terletak di Amerika Tengah. Universiti awam menawarkan program ijazah mengikut khusus mereka dan oleh undang-undang, dan menguruskan kampus pusat dan wilayah mereka sendiri.

Sarjana dalam Bahasa di Costa Rica

Baca lebih lanjut

Ijazah Sarjana Dalam Pengajaran Bahasa Inggeris

La Universidad Latina de Costa Rica
Campus Sepenuh masa February 2019 Costa Rica San Pedro Heredia San José San Isidro de El General Cañas Punta Arenas Paso Canoas Grecia Guapiles Ciudad Neily + 8 lagi

Selama bertahun-tahun, bahasa Inggeris telah menjadi bahasa universal sains dan seni. [+]

Selama bertahun-tahun, bahasa Inggeris telah menjadi bahasa universal sains dan seni. Kerjasama dan pertukaran antara budaya bermakna bahawa kebanyakan orang menyedari pentingnya mempelajari bahasa ini untuk memenuhi keperluan dunia yang sangat kompetitif. Dari yang tersebut di atas, sebahagian daripada asas menawarkan program Sarjana dalam Sains Pendidikan dengan penekanan pada Pengajaran Bahasa Inggeris.

Peluang untuk pertumbuhan profesional dan akademik melalui bahasa kedua:

Ini adalah peluang untuk pertumbuhan profesional dan akademik yang bertujuan untuk guru secara umum, yang memberi mereka peluang untuk membangunkan metodologi yang mengintegrasikan konsep, teknik dan bahan, untuk digunakan dengan lebih baik dalam pengalaman pengajaran dan pembelajaran Bahasa Inggeris sebagai bahasa kedua. .... [-]