Sarjana dalam Bahasa di China

Cari anda Ijazah Sarjanav dalam Bahasa di China

Bahasa

Tuan adalah tahap pertama siswazah kursus dan boleh diperolehi selepas anda menerima ijazah sarjana muda. Memperoleh sarjana biasanya memerlukan dua tahun pengajian sepenuh masa, yang berjumlah 36-54 kredit semester.

 

Dengan Sarjana Bahasa, pelajar akan mengalami struktur yang unik dan fleksibel serta pelbagai bidang tumpuan. Pelajar akan belajar untuk mengenal pasti isu-isu untuk penyelidikan linguistik, dan membiasakan diri dengan perkembangan penting dalam bidang ini.

Pendidikan cina lebih tinggi selama beberapa tahun telah dipilih sebagai salah satu yang terbaik di kalangan negara-negara Asia. Negara ini mempunyai lebih 150 kedua-dua universiti awam dan swasta milik pengedaran di semua wilayah cina. Pendidikan yang lebih tinggi berasaskan penyelidikan.

Sarjana dalam Bahasa di China

Baca lebih lanjut

Master of Laws in Chinese Business

Southwestern University of Finance and Economics
Campus Sepenuh masa September 2018 China Chengdu

3 years postgraduate degree program, which starts every late February or early September. [+]

Duration of the Program: 3 years postgraduate degree program, which starts every late February or early September. The first year, Chinese language study; Second year, Chinese business laws study; Third year: Practice and thesis.

Language of instruction: English

Fees

Tuition Fees: To promote this new international program, with the condition of applying before the year of 2015, the tuition fee for the Master of Laws in Chinese Business program is waived by the SWUFE.

Living Costs: Overall personal living expenses vary depending on personal choices. An estimate of 1200 RMB per month for general living expenses is a realistic calculation for Chengdu city.

Accommodation Fees: In campus accommodation fee is 500 RMB per month. ... [-]


Sarjana Pelajaran Antarabangsa Cina (Untuk Pelajar Antarabangsa Yang Dibiayai Sendiri)

Yunnan University
Campus Sepenuh masa September 2018 China Kunming

Sarjana Pendidikan Antarabangsa China menyediakan pelajar untuk kerjaya profesional dalam mengajar Cina di luar negara. Kolej Pelajar Antarabangsa Yunnan University menyediakan pelajar dengan pelbagai pengetahuan linguistik dan budaya untuk digunakan di arena antarabangsa. [+]

Sarjana Pendidikan Antarabangsa China menyediakan pelajar untuk kerjaya profesional dalam mengajar Cina di luar negara. Kolej Pelajar Antarabangsa Yunnan University menyediakan pelajar dengan pelbagai pengetahuan linguistik dan budaya untuk digunakan di arena antarabangsa.

Keperluan permohonanPelajar mesti mempunyai watak moral yang baik (tiada rekod jenayah) dan bersedia mematuhi semua undang-undang, peraturan, dan peraturan PRC dan Yunnan University . Pelajar hendaklah menghormati etika dan adat sosial China.Pelajar mesti berada dalam kesihatan fizikal yang baik dan memenuhi piawaian kesihatan untuk pelajar antarabangsa.Pelajar mestilah berusia di bawah 40 tahun dan juga pemegang ijazah sarjana muda.Pelajar mesti memegang HSK (Ujian Kecekapan Cina) lama atau Band HSK baru 5 atau ijazah sarjana yang berkaitan dengan pengajian bahasa Cina.Kaedah permohonan... [-]

MA Interpreting and Translation, Mandarin and English

The University of Nottingham Ningbo China
Campus Sepenuh masa September 2018 China Ningbo

[+]

Terbaik Ijazah Sarjanav dalam Bahasa di China. [-]