Sambilan Sarjana dalam Bahasa di Belgium

Cari anda Sambilan Ijazah Sarjanav dalam Bahasa di Belgium 2018

Bahasa

Tuan A dianugerahkan kepada pelajar yang telah menamatkan pengajian peringkat sarjana dalam bidang tertentu pengajian atau bidang amalan profesional serta menunjukkan tahap yang tinggi penguasaan semasa proses tersebut.

Pelajar yang mengambil Ijazah Sarjana Bahasa akan dapat menunjukkan konsep utama dalam pelbagai disiplin linguistik semasa membangunkan kepakaran dalam prosedur linguistik. Selain pembangunan bahasa, pelajar akan mengambil pendekatan antara disiplin yang memerlukan pemikiran kritis.

Dengan pendidikan universiti menjadi tahap paling atas dalam sistem pendidikan daripada Belgium, kerajaan telah meletakkan penekanan yang lebih untuk memastikan bahawa kehidupan pelajar dibuat semudah mungkin melalui program pinjaman dan geran. Mereka menawarkan penaja untuk pelajar antarabangsa dengan latar belakang miskin dan mudah terjejas yang ingin belajar di negara ini.

Sambilan Sarjana dalam Bahasa di Belgium

Baca lebih lanjut

Ijazah Sarjana Khusus Dalam Ilmu-ilmu Bahasa

University of Mons
Campus Sambilan 1 - 5  September 2018 Belgium Mons

Yang ditubuhkan menurut Kitab ke-7 November 2013, Ijazah Khas Sarjana Sains Bahasa bertujuan untuk menyediakan pelajar latihan yang berkualiti tinggi untuk memastikan penguasaan ilmu-ilmu bahasa secara umum dan juga kepakaran dalam sektor tertentu. [+]

Sambilan Ijazah Sarjanav dalam Bahasa di Belgium. Yang ditubuhkan menurut Kitab ke-7 November 2013, Ijazah Khas Sarjana Sains Bahasa bertujuan untuk menyediakan pelajar latihan yang berkualiti tinggi untuk memastikan penguasaan ilmu-ilmu bahasa secara umum dan juga kepakaran dalam sektor tertentu. Selain daripada kurikulum teras, program ini termasuk laluan pelbagai latihan, setiap dirangka pilihan, sama ada sebagai persediaan untuk penyelidikan dalam sektor tertentu ilmu bahasa, atau untuk salah satu daripada pelbagai pekerjaan dalam bidang bahasa. Tempoh Kursus Mendapatkan Ijazah Khas Sarjana Sains Bahasa memerlukan sekurang-kurangnya satu tahun pengajian. Kursus ini boleh, bagaimanapun, merebak dalam tempoh yang lebih lama. Apabila penilaian diluluskan, pelajar menerima nombor yang sepadan kredit. Kredit boleh dikumpul selama 5 tahun. Walau bagaimanapun, pelajar tidak dibenarkan untuk mengambil semula penilaian kursus yang mana mereka telah mendapat gred sekurang-kurangnya 12/20 dalam tempoh lima tahun akademik sebelumnya. Program Program ini terdiri daripada satu set 60 kredit diagihkan seperti berikut: Subjek Teras Wajib: 15 kredit Pendekatan linguistik untuk Kognisi Psikolinguistik Sains Bahasa Modul pilihan: 30 kredit Dalam program ini, pelajar memilih tema khusus, dibangunkan sebagai sebahagian daripada satu pilihan, membentuk set koheren aktiviti pengajaran khusus bernilai 30 kredit, yang menyifatkan kitaran program mereka. Setiap pilihan mempunyai sama ada saintifik atau sifat yang lebih profesional. Setiap pilihan adalah sekurang-kurangnya 15 kredit kursus, plus, untuk pilihan yang bersifat lebih profesional, akaun aktiviti pembelajaran khusus untuk 15 kredit dalam sektor yang berkenaan dan, bagi sains pilihan, a / projek akhir disertasi mencakupi 15 kredit. Projek ini adalah sebahagian saintifik kerja mempunyai ciri-ciri keaslian subjeknya, pendekatannya,... [-]