MASTERSTUDIES

Ijazah Sarjanav dalam Bahasa di Amerika Youngstown Amerika Syarikat

Ijazah Sarjana memberikan anda peluang untuk sama ada melanjutkan pemahaman anda tentang sesuatu soalan atau dilaksanakan dengan cara menggunakan yang sama sekali berbeza kemahiran yang telah diperolehi daripada ijazah sarjana muda anda sebelum ini.

Pelajar yang mengambil Ijazah Sarjana Bahasa akan dapat menunjukkan konsep utama dalam pelbagai disiplin linguistik semasa membangunkan kepakaran dalam prosedur linguistik. Selain pembangunan bahasa, pelajar akan mengambil pendekatan antara disiplin yang memerlukan pemikiran kritis.

Amerika Syarikat adalah sebuah negara yang besar di Amerika Utara, sering dirujuk sebagai yang "Amerika Syarikat ", yang "Amerika Syarikat ", "United States ", "Amerika ", atau hanya "yang Syarikat ". Kolej Amerika dibiayai oleh "tuisyen " dikenakan kepada pelajar itu, yang selalunya agak mahal, sangat biasa menjulang ke puluhan ribu ringgit setiap tahun.

Youngstown adalah sebuah bandar kolej bersejarah di utara timur Ohio. Bandar ini mempunyai sejarah yang panjang sebagai pusat kebudayaan dan pendidikan di rantau ini. Universiti dan kolej yang terkenal dengan pelbagai jenis program mereka.

Terbaik Sarjana dalam Bahasa di Amerika Youngstown di Amerika Syarikat

2 Hasil dalam Bahasa, Youngstown Filter

MA dalam bahasa Inggeris

Youngstown State University (YSU)
MA
Sep 2020
<
Sepenuh masa
Kampus

Program Sarjana Sastera dalam bahasa Inggeris menawarkan kursus-kursus dalam penyelidikan, sejarah, sejarah dan teori, kajian genre dan angka, penulisan kreatif dan profesiona ...

Baca lebih lanjut

MA dalam Bahasa Inggeris, Profesional

Youngstown State University (YSU)
Kursus Eksekutif
<
Sepenuh masa
Kampus

Trek PWE dalam Bahasa Inggeris MA menawarkan peluang kepada pelajar untuk mempelajari prinsip dan amalan-teknologi menulis untuk organisasi, institusi, kerajaan, dan perniagaa ...

Baca lebih lanjut