Sarjana dalam Bahasa Itali

Terbaik Ijazah Sarjanav dalam Bahasa Itali 2018/2019

Ijazah Sarjana adalah pelajar ijazah pascasiswazah yang boleh meneruskan selepas mereka memperoleh ijazah sarjana muda mereka. Kursus-kursus ini cenderung menjadi lebih mencabar, dan yang paling memerlukan sarjana untuk menyelesaikan kertas tesis atau bentuk penyelidikan lain.

Apakah Master dalam Bahasa Itali? Ijazah ini menawarkan pelajar pemahaman yang lebih teliti mengenai bahasa Itali. Peserta program juga mungkin mengharapkan untuk mempelajari lebih lanjut mengenai budaya, seni dan kesusasteraan Itali. Individu boleh memilih untuk mengkhususkan diri dalam bahasa ini dalam tiga cara utama: meneruskan pendidikan lanjut dalam kajian literatur asing, belajar bagaimana untuk merapatkan penghalang bahasa untuk mendidik orang lain dalam pelbagai subjek, menggunakan bahasa dalam operasi bisnis global atau pindah ke mengajar orang lain apa yang telah mereka pelajari mengenai bahasa Itali.

Keuntungan mendapatkan Master dalam bahasa Itali termasuk komunikasi yang lebih mudah dan pemahaman yang lebih baik mengenai seni, budaya dan sejarah Itali. Kemahiran yang diperkuat ini boleh membuka banyak pintu berkaitan dengan peluang kerjaya, dan secara umumnya membantu menjadikan kehidupan pelajar lebih bermanfaat.

Mengurangkan harga muktamad untuk mendapatkan tuan di kawasan akademik ini sukar kerana perubahan harga bergantung kepada negara mana pelajar merancang untuk hadir. Adalah idea yang baik untuk melakukan sedikit kajian mengenai tuisyen dan yuran sebelum membuat komitmen.

Kerana keseluruhan titik Master dalam Bahasa Itali adalah untuk mendapatkan pemahaman bahasa yang lebih teliti, mereka yang menyelesaikan kursus mungkin mengharapkan sejumlah besar pekerjaan tempatan dan asing untuk membuka mereka. Sesetengahnya termasuk pengurus sumber manusia, guru, penterjemah, penterjemah untuk sarikata filem dan pengarang suara, eksekutif pengiklanan dan juga editor atau penulis untuk majalah di seluruh dunia dan penerbitan lain. Tahap ini tentunya adalah satu serba guna, dan peluang kerjaya bagi mereka yang telah memperolehnya kelihatan hampir tidak berkesudahan.

Pelajar boleh memilih untuk mengambil kursus untuk ijazah ini di peringkat tempatan atau di seluruh dunia, tetapi mereka juga boleh mendapatkan pendidikan yang sama dalam bidang ini dalam talian juga.Cari program anda di bawah dan hubungi terus pejabat kemasukan sekolah pilihan anda dengan mengisi borang utama

Baca lebih lanjut

Ma dalam bahasa Itali

University of Amsterdam
Campus Sepenuh masa 12  September 2019 Belanda Amsterdam

Dengan Sarjana Muda dalam bahasa dan budaya Itali, anda boleh mengkhususkan diri dalam Bahasa dan Sastera Itali dalam tiga program Master berikut, masing-masing dengan fokus yang berbeza. [+]

Empat cara untuk pakar dalam bahasa Itali

Dengan Sarjana Muda dalam bahasa dan budaya Itali, anda boleh mengkhususkan diri dalam Bahasa dan Sastera Itali dalam tiga program Master berikut, masing-masing dengan fokus yang berbeza.

Linguistik: Bahasa dan Pendidikan

Bahasa program Sarjana dan Pendidikan menawarkan peluang kepada pelajar untuk mengkaji penggunaan bahasa dan pengajaran bahasa asing dan pembelajaran di dalam rangka kerja pendidikan institusi.

Linguistik: Bahasa dan Masyarakat

Dalam dunia globalisasi ilmu pengetahuan yang mendalam bahasa Eropah diperlukan untuk komunikasi perniagaan antara budaya. Walaupun global English boleh berkhidmat sebagai lingua franca dalam hubungan antarabangsa, dalam banyak keadaan pengetahuan yang menyeluruh mengenai penggunaan bahasa ibunda rakan kongsi perniagaan boleh menjadi sangat berhasil.... [-]