Sarjana dalam Bahasa Inggeris di Costa Rica

Cari anda Ijazah Sarjanav dalam Bahasa Inggeris di Costa Rica

Bahasa Inggeris

Ijazah Sarjana memberikan anda peluang untuk sama ada melanjutkan pemahaman anda tentang sesuatu soalan atau dilaksanakan dengan cara menggunakan yang sama sekali berbeza kemahiran yang telah diperolehi daripada ijazah sarjana muda anda sebelum ini.

Sepanjang kursus Sarjana dalam program Bahasa Inggeris, pelajar akan disediakan dengan kuliah dan kesusasteraan intensif untuk menampung kajian British dan Amerika bahasa Inggeris. Pelajar akan meneroka teori dan penggunaan Bahasa Inggeris.

Costa Rica menawarkan tajaan dan di Mesra-pelajar masa yang sama kurikulum pengajian tinggi. Negara ini mempunyai 20 orang awam dan 44 universiti swasta dengan tiga universiti awam terkemuka menjadi Universiti Costa Rica, universiti kebangsaan dan Costa Rica Institut Teknologi.

Sarjana dalam Bahasa Inggeris di Costa Rica

Baca lebih lanjut

Ijazah Sarjana Dalam Pengajaran Bahasa Inggeris

La Universidad Latina de Costa Rica
Campus Sepenuh masa February 2019 Costa Rica San Pedro Heredia San José San Isidro de El General Cañas Punta Arenas Paso Canoas Grecia Guapiles Ciudad Neily + 8 lagi

Selama bertahun-tahun, bahasa Inggeris telah menjadi bahasa universal sains dan seni. [+]

Selama bertahun-tahun, bahasa Inggeris telah menjadi bahasa universal sains dan seni. Kerjasama dan pertukaran antara budaya bermakna bahawa kebanyakan orang menyedari pentingnya mempelajari bahasa ini untuk memenuhi keperluan dunia yang sangat kompetitif. Dari yang tersebut di atas, sebahagian daripada asas menawarkan program Sarjana dalam Sains Pendidikan dengan penekanan pada Pengajaran Bahasa Inggeris.

Peluang untuk pertumbuhan profesional dan akademik melalui bahasa kedua:

Ini adalah peluang untuk pertumbuhan profesional dan akademik yang bertujuan untuk guru secara umum, yang memberi mereka peluang untuk membangunkan metodologi yang mengintegrasikan konsep, teknik dan bahan, untuk digunakan dengan lebih baik dalam pengalaman pengajaran dan pembelajaran Bahasa Inggeris sebagai bahasa kedua. .... [-]