Sarjana dalam Bahasa Inggeris Perniagaan di Sepanyol

Cari anda Ijazah Sarjanav dalam Bahasa Inggeris Perniagaan di Sepanyol

Bahasa Inggeris Perniagaan

Dalam usaha untuk berjaya mendapatkan kelayakan Sarjana, anda akan perlu untuk mendapatkan beberapa kredit dengan meluluskan modul individu. Sarjana paling diajar akan mempunyai beberapa modul teras yang anda wajib lulus untuk mendapatkan kelayakan. Penilaian penyelidikan Sarjana hampir selalu sepenuhnya oleh modul disertasi tunggal atau projek.

Sepanyol, secara rasmi Kerajaan Sepanyol, adalah sebuah negeri yang berdaulat dan negara anggota Kesatuan Eropah. Ia terletak di Semenanjung Iberia di barat daya Eropah. Universiti Sepanyol mengawal akses kepada darjah mereka sendiri dan mereka menetapkan yuran pengajian. Mereka juga boleh menawarkan ijazah lanjutan tidak rasmi. Ibu kota Madrid berkemungkinan mempunyai bilangan terbesar bar per kapita daripada mana-mana bandar Eropah dan kehidupan malam yang sangat aktif.

Sarjana dalam Bahasa Inggeris Perniagaan di Sepanyol

Baca lebih lanjut

Mba + Master (program Ijazah Double)

FUNDESEM Business School
Campus Sepenuh masa October 2018 Sepanyol Alicante

Konsep Fundesem MBA membawa, pertama, untuk satu visi pengurusan dan global bersepadu syarikat itu yang penting bagi mana-mana profesional yang ingin memperbaiki dan memajukan kerjaya pengurusan / beliau. Kedua, perspektif ini global syarikat itu akan dilengkapkan dengan pengkhususan dalam bidang tertentu / beliau yang menarik. [+]

(Program yang diajar dalam bahasa Sepanyol) Pengenalan

Janji kami kepada pelajar-pelajar memerlukan kita untuk menyesuaikan diri dengan konteks perniagaan dengan cara yang paling berkesan dan profesional untuk kedua-dua profesional aktif dan graduan baru yang layak tahun ke tahun. Baru Fundesem MBA yang indah ini, pertama sekali, wawasan global yang penting untuk mana-mana pengurus, dan pada masa yang sama, membolehkan pelajar untuk menjadi seorang pakar yang berkelayakan dalam kawasan khas / beliau yang menarik.

Konsep Fundesem MBA membawa, pertama, untuk satu visi pengurusan dan global bersepadu syarikat itu yang penting bagi mana-mana profesional yang ingin memperbaiki dan memajukan kerjaya pengurusan / beliau. Kedua, perspektif ini global syarikat itu akan dilengkapkan dengan pengkhususan dalam bidang tertentu / beliau yang menarik.... [-]