Sambilan Sarjana dalam Bahasa Cina

Terbaik Sambilan Ijazah Sarjanav dalam Bahasa Cina 2018

Tuan A merujuk kepada menyempurnakan sesuatu program pengajian siswazah yang menyediakan pelajar untuk melanjutkan pengetahuan mereka mengenai subjek tertentu atau memajukan kerjaya mereka. Majoriti tuan diberikan oleh kerajaan atau awam universiti.

Sambilan Sarjana dalam Bahasa Cina

Baca lebih lanjut

Master of Laws in Chinese Business

Southwestern University of Finance and Economics
Campus September 2018 China Chengdu Jerman Berlin + 1 lagi

3 years postgraduate degree program, which starts every late February or early September. [+]

Duration of the Program: 3 years postgraduate degree program, which starts every late February or early September. The first year, Chinese language study; Second year, Chinese business laws study; Third year: Practice and thesis.

Language of instruction: English

Fees

Tuition Fees: To promote this new international program, with the condition of applying before the year of 2015, the tuition fee for the Master of Laws in Chinese Business program is waived by the SWUFE.

Living Costs: Overall personal living expenses vary depending on personal choices. An estimate of 1200 RMB per month for general living expenses is a realistic calculation for Chengdu city.

Accommodation Fees: In campus accommodation fee is 500 RMB per month. ... [-]


Rasmi Master - Pengajaran Cina Untuk Pembesar Suara Asli

Universidad Autónoma de Barcelona
Campus September 2018 Sepanyol Barcelona

The Master Bahasa Cina Pengajaran untuk pembesar suara asli adalah satu-satunya Masters di Sepanyol menumpukan sepenuhnya untuk mengajar Cina. Ia mempunyai sifat professionalizing yang kuat dan bertujuan untuk graduan, sebaik-baiknya dalam bidang Kemanusiaan, dengan pengetahuan yang kukuh Cina dan ingin melibatkan diri dalam pengajaran bahasa. [+]

The Master Bahasa Cina Pengajaran untuk pembesar suara asli adalah satu-satunya Masters di Sepanyol menumpukan sepenuhnya untuk mengajar Cina.

Ia mempunyai sifat professionalizing yang kuat dan bertujuan untuk graduan, sebaik-baiknya dalam bidang Kemanusiaan, dengan pengetahuan yang kukuh Cina dan mahu untuk melibatkan diri dalam pengajaran bahasa.

Salah satu acara kemuncak modul tuan adalah amalan bilik darjah wajib dengan profil murid yang pelbagai. Ini akan diadakan di pusat-pusat berkolaborasi berbeza mengenai pengajaran Cina di kawasan Barcelona.

Fokus nyata praktikal dan professionalizing selesai dengan kemasukan metodologi penyelidikan kredit yang akan membenarkan akses kepada pelajar kedoktoran yang ingin untuk meneruskan pengajian mereka.... [-]


Sarjana Pelajaran Antarabangsa Cina (Untuk Pelajar Antarabangsa Yang Dibiayai Sendiri)

Yunnan University
Campus September 2018 China Kunming

Sarjana Pendidikan Antarabangsa China menyediakan pelajar untuk kerjaya profesional dalam mengajar Cina di luar negara. Kolej Pelajar Antarabangsa Yunnan University menyediakan pelajar dengan pelbagai pengetahuan linguistik dan budaya untuk digunakan di arena antarabangsa. [+]

Sarjana Pendidikan Antarabangsa China menyediakan pelajar untuk kerjaya profesional dalam mengajar Cina di luar negara. Kolej Pelajar Antarabangsa Yunnan University menyediakan pelajar dengan pelbagai pengetahuan linguistik dan budaya untuk digunakan di arena antarabangsa.

Keperluan permohonanPelajar mesti mempunyai watak moral yang baik (tiada rekod jenayah) dan bersedia mematuhi semua undang-undang, peraturan, dan peraturan PRC dan Yunnan University . Pelajar hendaklah menghormati etika dan adat sosial China.Pelajar mesti berada dalam kesihatan fizikal yang baik dan memenuhi piawaian kesihatan untuk pelajar antarabangsa.Pelajar mestilah berusia di bawah 40 tahun dan juga pemegang ijazah sarjana muda.Pelajar mesti memegang HSK (Ujian Kecekapan Cina) lama atau Band HSK baru 5 atau ijazah sarjana yang berkaitan dengan pengajian bahasa Cina.Kaedah permohonan... [-]

MA Interpreting and Translation, Mandarin and English

The University of Nottingham Ningbo China
Campus September 2018 China Ningbo

[+]

[-]