MASTERSTUDIES

Ijazah Sarjanav di Amerika Saint Pölten di Austria 2020/2021

Dalam usaha untuk berjaya mendapatkan kelayakan Sarjana, anda akan perlu untuk mendapatkan beberapa kredit dengan meluluskan modul individu. Sarjana paling diajar akan mempunyai beberapa modul teras yang anda wajib lulus untuk mendapatkan kelayakan. Penilaian penyelidikan Sarjana hampir selalu sepenuhnya oleh modul disertasi tunggal atau projek.

Pendapatan Master yang memerlukan dua tahun pendidikan selepas memperoleh Ijazah Sarjana Muda a. Ini ijazah lanjutan boleh membantu pelajar untuk mencapai matlamat pendidikan dan profesional mereka, kerana kekangan untuk pelajar kereta api program bantuan Sarjana dalam kemahiran dan pengetahuan yang perlu mendarat kerjaya impian mereka.

 

Austria, secara rasmi Republik Austria, adalah sebuah republik persekutuan dan negara daratan daripada kira-kira 8470000 orang di Eropah Tengah.

Infrastruktur bandar telah berkembang dengan pesat, dan ini telah menyebabkan juga untuk pertumbuhan kemudahan pendidikan dan pusat. Beberapa kemudahan ini merangkumi St. Polten Universiti Sains Gunaan, Falsafah-teologi Universiti dan lain-lain lagi.

Ijazah Sarjanav di Amerika Saint Pölten di Austria

Hasil Filter

Sarjana dalam Penyelidikan Gunaan dan Inovasi dalam Sains Komputer

St. Pölten University of Applied Sciences
Sarjana
<
Sepenuh Masa
<
2 tahun
English
Kampus

Program sarjana bahasa Inggeris melatih pakar untuk kegiatan profesional di antara muka antara industri dan penyelidikan. Dilengkapi dengan pengetahuan yang mendalam dalam pen ...

Baca lebih lanjut

Sarjana dalam Keselamatan dan Ketahanan Siber

St. Pölten University of Applied Sciences
Sarjana
<
Sepenuh Masa
<
Separuh masa
<
2 tahun
English
Kampus

Kebergantungan yang kuat terhadap teknologi digital dalam semua bidang kehidupan dan panggilan perniagaan untuk sistem maklumat dan komunikasi yang selamat dan berdaya tahan. ...

Baca lebih lanjut