Sambilan Sarjana di Amerika Wollongong di Australia

Terbaik Sambilan Ijazah Sarjanav di Amerika Wollongong, Australia 2018

Sarjana

Pengajian Sarjana peringkat melibatkan kajian khusus dalam bidang penyelidikan atau kawasan amalan profesional. Pendapatan ijazah sarjana menunjukkan tahap yang lebih tinggi penguasaan subjek. Pendapatan ijazah sarjana boleh mengambil mana-mana sahaja dari setahun untuk tiga atau empat tahun. Sebelum anda boleh lulus, anda biasanya perlu menulis dan mempertahankan tesis, kertas yang panjang yang merupakan kemuncak kepada penyelidikan khusus anda.

Pendapatan ijazah lanjutan seperti Master yang menawarkan keupayaan untuk meningkatkan set kemahiran anda dan mungkin meningkatkan peluang pekerjaan anda pada masa yang sama. program Master boleh ditawarkan dalam talian atau separuh masa, jadi pelajar boleh melanjutkan pelajaran mereka dalam cara yang mudah untuk mereka.

 

Australia adalah sebuah negara pulau dan benua hemisfera selatan, di SW Pasifik, sebuah negara anggota Komanwel.

Ini bandar tepi pantai adalah rumah yang memenangi anugerah universiti terkenal di Wollongong. Di samping itu, ia mempunyai beberapa kolej TAFE yang juga pilihan untuk mereka yang ingin mengambil laluan yang dalam memajukan pendidikan mereka.

Sambilan Sarjana di Amerika Wollongong di Australia

Baca lebih lanjut

Induk Falsafah (electromaterials)

Deakin University - Institute for Frontier Materials
Campus Sambilan January 2019 Australia Wollongong Burwood + 1 lagi

Master of Philosophy (Electromaterials) menyediakan latihan penyelidikan yang unik untuk melengkapkan anda untuk pelbagai kerjaya masa depan yang menarik. Ia menyediakan laluan untuk kajian PhD masa depan dan juga latihan untuk pekerjaan masa depan dalam arena tenaga, pembuatan dan kesihatan. [+]

Master of Philosophy (Electromaterials) menyediakan latihan penyelidikan yang unik untuk melengkapkan anda untuk pelbagai kerjaya masa depan yang menarik. Ia menyediakan laluan untuk kajian PhD masa depan dan juga latihan untuk pekerjaan masa depan dalam arena tenaga, pembuatan dan kesihatan.

Ini adalah peluang anda untuk menemui bahan-bahan baru dan membangunkan peranti pintar untuk membantu menyelesaikan beberapa masalah global yang paling mencabar pada hari ini.

Sebagai pelajar dalam kursus Master of Philosophy (Elektromaterials) yang pertama di dunia , kajian anda akan dilakukan secara langsung - menemui bahan-bahan baru, menggunakan teknik pencirian mutakhir dan memasang bahan baru ke dalam peranti elektrokimia untuk aplikasi dalam tenaga bersih, kesihatan atau maju pembuatan. Anda akan bekerja dengan, penyelidik yang terkenal di dunia yang terkemuka di electromaterials melalui ARC Pusat Kecemerlangan Electromaterials Sains.... [-]