Sambilan Sarjana di Amerika Wagga Wagga di Australia

Terbaik Sambilan Ijazah Sarjanav di Amerika Wagga Wagga, Australia 2018

Sarjana

Tuan adalah tahap pertama siswazah kursus dan boleh diperolehi selepas anda menerima ijazah sarjana muda. Memperoleh sarjana biasanya memerlukan dua tahun pengajian sepenuh masa, yang berjumlah 36-54 kredit semester.

 

Pendapatan Master yang memerlukan dua tahun pendidikan selepas memperoleh Ijazah Sarjana Muda a. Ini ijazah lanjutan boleh membantu pelajar untuk mencapai matlamat pendidikan dan profesional mereka, kerana kekangan untuk pelajar kereta api program bantuan Sarjana dalam kemahiran dan pengetahuan yang perlu mendarat kerjaya impian mereka.

 

Australia mempunyai tujuh daripada 100 institusi bahagian pengajian tinggi di dunia! Australia duduk di atas orang-orang seperti Jerman, Belanda dan Jepun, meletakkan kelapan di Universiti 2012 U21 Ranking Negara Sistem Pengajian Tinggi.

Pembekal tunggal latihan lanjutan dalam bidang ini adalah kampus Charles Sturt University. Walau bagaimanapun, institusi-institusi lain yang baru muncul manakala walaupun Universiti yang popular berminat untuk menetapkan pusat di sini.

Sambilan Sarjana di Amerika Wagga Wagga di Australia

Baca lebih lanjut

Tuan Sains Haiwan

Charles Sturt University
Campus or Online Sambilan 18 - 36  January 2018 Australia Wagga Wagga

Master CSU Sains Haiwan bertujuan untuk menggalakkan refleksi maju pada amalan profesional dalam industri haiwan, menyediakan siswazah untuk jawatan kepimpinan. [+]

Sambilan Ijazah Sarjanav di Amerika Wagga Wagga Australia. CSU ini Master Sains Haiwan bertujuan untuk menggalakkan refleksi maju pada amalan profesional dalam industri haiwan, menyediakan siswazah untuk jawatan kepimpinan. Mengapa belajar kursus ini? The Master Sains Haiwan bertujuan untuk: menyediakan peluang untuk meneruskan pembelajaran sepanjang hayat selaras dengan misi Universiti memenuhi keperluan pendidikan profesional yang bekerja dalam industri haiwan yang sentiasa berubah menggalakkan pemerolehan analisis, penyelesaian masalah kemahiran lanjutan dan pandangan konsep yang membolehkan pelajar untuk memegang jawatan kepimpinan dalam industri haiwan menggalakkan kecemerlangan dalam biasiswa dan / atau penyelidikan fokus dalam kawasan disiplin calon. Kursus ini direka untuk: meluaskan pengetahuan pelajar terhadap disiplin yang menjadi asas profesion mereka menyediakan keperluan untuk merancang dan melaksanakan projek penyelidikan kecil memudahkan pengetahuan kaedah untuk analisis set data dan tafsiran mereka membangunkan konsep dalam pengeluaran haiwan kepada taraf yang sederhana dalam pemahaman bidang-bidang tertentu untuk kerja kursus pelajar membangunkan kemahiran dalam persembahan bahan kepada pengamal dalam industri haiwan yang terdiri daripada mereka yang terlibat dalam penyelidikan melalui mereka yang bekerja dengan masyarakat pertanian. pilihan Seluruh Consultancy Farm Sekolah CSU ini Haiwan dan Sains Veterinar menawarkan latihan lepasan ijazah di Seluruh Farm Consultancy, terutamanya bertujuan untuk doktor haiwan dan graduan pertanian yang ingin menawarkan perkhidmatan perundingan kepada pelanggan mereka. Kajian perundingan ladang akan ditawarkan sebagai program tertentu dalam kursus Sains Haiwan pascasiswazah. Peserta yang berjaya akan menerima Sijil Siswazah, Diploma Siswazah atau Master Sains Haiwan bergantung kepada tahap pengajian yang dijalankan. maklumat kemasukan Untuk kemasukan calon hendaklah: mengadakan kelayakan AQF Level 7 Sarjana Muda... [-]