Sambilan Sarjana di Amerika Port Macquarie di Australia

Terbaik Sambilan Ijazah Sarjanav di Amerika Port Macquarie, Australia 2018

Sarjana

Ijazah Sarjana adalah ijazah akademik yang dianugerahkan kepada individu yang berjaya menunjukkan tahap yang lebih tinggi kepakaran. Terdapat dua jenis utama Masters - mengajar dan penyelidikan.

A Master, yang mengambil masa satu hingga dua tahun persekolahan untuk menerima, boleh membantu pelajar meningkatkan kemahiran profesional mereka dan menimba ilmu pengetahuan dalam bidang yang mereka pilih. Peningkatan dalam kemahiran dan pengetahuan boleh membawa kepada kerjaya yang berkemahiran tinggi dengan peluang-peluang untuk kemajuan.

 

Australia mempunyai pendidikan yang lebih tinggi subsidi untuk pelajar yang mengikuti program ijazah sarjana muda. Mereka juga memberikan pinjaman dan geran untuk pelajar pasca siswazah. Pengajian tinggi bermula di peringkat ijazah sarjana muda untuk ijazah kedoktoran yang ditawarkan dalam mana-mana bidang pengajian.

Banyak kemudahan pendidikan telah datang di kawasan ini untuk menggalakkan dan menyumbang kepada standard pendidikan. Charles Sturt University dan juga TAFE mempunyai kampus di sini di mana pelbagai kursus ditawarkan.

Sambilan Sarjana di Amerika Port Macquarie di Australia

Baca lebih lanjut

Sarjana Teknologi Maklumat (dengan Pengkhususan) (12 Mata Pelajaran)

Charles Sturt University
Online Campus Sambilan 18 - 36  January 2019 Australia Port Macquarie + 1 lagi

Mahu mengambil kerjaya teknikal anda ke peringkat seterusnya? Sarjana Teknologi Maklumat CSU sangat dihargai kerana tumpuan praktikalnya. Kursus ini membolehkan anda mengkhususkan diri dalam bidang seperti rangkaian, keselamatan, pengaturcaraan, analisis perniagaan atau pengurusan IT. [+]

Mahu mengambil kerjaya teknikal anda ke peringkat seterusnya? Sarjana Teknologi Maklumat CSU sangat dihargai kerana tumpuan praktikalnya. Kursus ini membolehkan anda mengkhususkan diri dalam bidang seperti rangkaian, keselamatan, pengaturcaraan, analisis perniagaan atau pengurusan IT. Anda boleh menggabungkan mata pelajaran dari pelbagai bidang untuk merancang kursus yang sesuai dengan keperluan anda.

Mengapa belajar kursus ini?

Sarjana Teknologi Maklumat CSU (dengan pengkhususan) (12 mata) boleh didapati untuk pelajar dengan pengalaman IT profesional atau dengan ijazah Sarjana Muda dalam mana-mana disiplin. Anda boleh belajar kursus ini secara dalam talian atau di kampus Port Macquarie kami atau dengan Pusat Kajian CSU di Sydney, Melbourne atau Brisbane. Apabila memilih untuk belajar dalam talian, semua mata pelajaran boleh dilakukan secara dalam talian tanpa perlu menghadiri kuliah di kampus atau sekolah kediaman, dan subjek disokong oleh pelbagai teknologi pendidikan yang mungkin termasuk kuliah video, simulasi makmal atau bilik sembang.... [-]


Sarjana Perakaunan Profesional (12 Mata Pelajaran)

Charles Sturt University
Online Campus Sambilan 18 - 36  July 2018 Australia Port Macquarie + 1 lagi

Direka untuk membina pengajian peringkat ijazah bukan perakaunan sebelumnya dan pengalaman kerja, program kami melengkapkan kelayakan yang sedia ada dengan kelayakan perakaunan profesional yang direka untuk memenuhi keperluan akademik Akauntan Bertauliah Australia dan New Zealand dan CPA Australia. [+]

Sarjana Perakaunan Profesional yang diiktiraf CSU adalah platform yang ideal untuk kerjaya perniagaan yang dinamik dan menarik. Direka untuk membina pengajian peringkat ijazah bukan perakaunan sebelumnya dan pengalaman kerja, program kami melengkapkan kelayakan yang sedia ada dengan kelayakan perakaunan profesional yang direka untuk memenuhi keperluan akademik Akauntan Bertauliah Australia dan New Zealand dan CPA Australia.

Mengapa belajar kursus ini?

Selain memenuhi keperluan akademik Akauntan Bertauliah Australia dan New Zealand dan CPA Australia, Sarjana Perakaunan Profesional CSU memberikan kemahiran praktikal dan relevan, membuka jalan kepada banyak pilihan vokasional dalam bidang pengurusan kewangan, amalan awam, perdagangan dan industri, pertubuhan kerajaan dan separa kerajaan dan pendidikan perakaunan.... [-]