close

Penapis

Lihat Hasil

Ijazah Sarjanav dalam Pendidikan Awal Kanak-Kanak di Amerika Chambersburg Amerika Syarikat

Ijazah Sarjana memberikan anda peluang untuk sama ada melanjutkan pemahaman anda tentang sesuatu soalan atau dilaksanakan dengan cara menggunakan yang sama sekali berbeza kemahiran yang telah diperolehi daripada ijazah sarjana muda anda sebelum ini. awal kanak-kanak digunakan untuk menentukan pembangunan kanak-kanak dari lahir hingga sekitar umur lapan. Belajar mengenai awal kanak-kanak dan berusa… Baca lebih lanjut

Ijazah Sarjana memberikan anda peluang untuk sama ada melanjutkan pemahaman anda tentang sesuatu soalan atau dilaksanakan dengan cara menggunakan yang sama sekali berbeza kemahiran yang telah diperolehi daripada ijazah sarjana muda anda sebelum ini.

awal kanak-kanak digunakan untuk menentukan pembangunan kanak-kanak dari lahir hingga sekitar umur lapan. Belajar mengenai awal kanak-kanak dan berusaha untuk membangunkan program-program pendidikan yang berharga boleh membantu kanak-kanak untuk mencapai yang lebih baik potensi mereka semasa zaman kanak-kanak mereka, dan juga semua jalan melalui ke alam dewasa.

Amerika Syarikat adalah sebuah negara yang besar di Amerika Utara, sering dirujuk sebagai yang "Amerika Syarikat ", yang "Amerika Syarikat ", "United States ", "Amerika ", atau hanya "yang Syarikat ". Kolej Amerika dibiayai oleh "tuisyen " dikenakan kepada pelajar itu, yang selalunya agak mahal, sangat biasa menjulang ke puluhan ribu ringgit setiap tahun.

Terbaik Sarjana dalam Pendidikan Awal Kanak-Kanak di Amerika Chambersburg di Amerika Syarikat

Baca Ringkas
format_list_bulleted Penapis
Wilson College (Pennsylvania)
Chambersburg, Amerika Syarikat

Ijazah Sarjana Pendidikan dirancang untuk profesional pengajaran di persekitaran sekolah rendah dan menengah.

Ijazah Sarjana Pendidikan dirancang untuk profesional pengajaran di persekitaran sekolah rendah dan menengah. -
Sarjana
Sep 2021
Kampus
 

PETUA! Jika anda mewakili pusat pengajian dan ingin menambah program anda pada penyenaraian kami, hubungi kami di sini