Sarjana dalam Architecture di Jerman

Cari anda Ijazah Sarjanav dalam Architecture di Jerman

Architecture

Pengajian Sarjana peringkat melibatkan kajian khusus dalam bidang penyelidikan atau kawasan amalan profesional. Pendapatan ijazah sarjana menunjukkan tahap yang lebih tinggi penguasaan subjek. Pendapatan ijazah sarjana boleh mengambil mana-mana sahaja dari setahun untuk tiga atau empat tahun. Sebelum anda boleh lulus, anda biasanya perlu menulis dan mempertahankan tesis, kertas yang panjang yang merupakan kemuncak kepada penyelidikan khusus anda.

Kajian seni bina memberi tumpuan kepada sejarah reka bentuk bangunan dan rumah dalam konteks pergerakan seni. Pelajar mungkin belajar tentang arkitek terkenal, serta gaya seni bina yang berbeza sepanjang sejarah Amerika dan Eropah.

Jerman, secara rasminya Republik Persekutuan Jerman, adalah sebuah republik persekutuan berparlimen di barat-tengah Eropah. Negara ini terdiri daripada 16 negeri-negeri, dan modal dan bandar terbesar ialah Berlin.

Sarjana dalam Architecture di Jerman

Baca lebih lanjut

Seni bina

SRH University Heidelberg
Campus Sepenuh masa 18 - 24  October 2018 Jerman Heidelberg

Ijazah Sarjana dalam Senibina menawarkan dua fokus utama dalam Pembinaan Pengurusan Projek dan Budaya Bangunan Eropah. Dengan pembinaan pengurusan projek anda memperoleh kecekapan yang berkaitan dengan realisasi. Dengan tumpuan kepada budaya bangunan Eropah, anda akan mempelajari lebih banyak analitis dan dengan lebih banyak reka bentuk. Ijazah dalam seni bina adalah setanding dengan universiti dan memberi anda peluang untuk mendapatkan doktor atau akses kepada perkhidmatan pengurusan teknikal yang lebih tinggi. Tetapi di atas semua, anda menetapkan kursus untuk kemasukan masa depan di Dewan Arkitek. [+]

PROSEDUR KAJIAN

Kajian anda terdiri daripada modul wajib dan elektif. Modul wajib masing-masing terdiri daripada dua hingga tiga peristiwa individu yang diselaraskan secara sistematik. Di kawasan elektif, anda memilih dari pelbagai mata pelajaran dan memperdalam kepentingan individu anda. Jadual modul menunjukkan penyenaraian sepanjang keseluruhan program pengajian.

Program Master berturut-turut harus berdasarkan program sarjana muda dan mempunyai dua arah: "Baukultur Eropah" dan "Projektmanagement Bau". Topik utama program Master adalah perancangan dan pembinaan mampan, reka bentuk, ekonomi, kecekapan tenaga, undang-undang dan ekonomi, pembangunan projek dan hartanah dan pengurusan pembinaan ,... [-]