MASTERSTUDIES.COM.MY

Terbaik 12 Ijazah Sarjanav dalam Animasi Komputer 2019/2020

Semua orang memainkan permainan dan membuat cerita sebagai seorang anak, tetapi beberapa orang hanya don 't kehilangan keupayaan ini selama bertahun-tahun dan boleh ' t lupa hairanlah seperti kanak-kanak meneroka dunia imaginatif, mencipta watak-watak dan mencipta pengembaraan menarik untuk wira imaginatif mereka. A Sarjana Animasi merupakan satu program yang sempurna untuk itu berangan-angan, kerana ia menyediakan anda dengan peluang untuk membuat orang gembira dengan mimpi anda sendiri yang akan datang benar dan melatih anda untuk menjadi kelas pertama-profesional.

Jika anda sedar bahawa Sarjana Animasi adalah panggilan anda, anda boleh memilih di antara senarai panjang pengkhususan menarik: screenwriting, lukisan dan reka bentuk, ukiran, warna dan fotografi studio, grafik komputer, reka bentuk pakaian dan banyak lagi. Pengeluaran kartun, filem-membuat, kesan khas mereka bentuk, bekerja dalam pengiklanan merupakan beberapa pilihan kerjaya yang mungkin datang daripada Sarjana Animasi program ijazah.

Ikut pautan di bawah untuk meletakkan rasa ingin tahu anda dalam keadaan rehat dan untuk mencari beberapa program Sarjana Animasi yang kelihatan menarik kepada anda. Don 't teragak-agak untuk menghantar sekolah yang "permintaan maklumat percuma " bentuk: sekolah akan menghubungi anda secara peribadi dan anda akan mempelajari lebih lanjut mengenai program ini. Ambil langkah utama yang akan datang ke arah masa depan anda Sarjana Muda Animasi sekarang!

12 Hasil dalam Animasi Komputer Filter

M.Sc dalam Multimedia

Indian Institute Of Film And Animation
Kampus Sepenuh masa 2 tahun Julai 2020 India Bengaluru

Animasi adalah pilihan karir berbayar tinggi yang semakin pesat. Oleh kerana industri berkembang dengan pesat, terdapat permintaan berterusan untuk profesional mahir dari kedua-dua studio India serta untuk projek luar negara. IIFA menawarkan latihan berorientasi kerjaya untuk menyediakan anda pekerjaan dalam animasi, reka bentuk web, permainan

Pengurusan pengeluaran master & teknik animasi digital

LISAA Paris
Kampus Sepenuh masa 1 - 2 tahun Sept. 2019 Perancis Paris

Kursus ini memberi peluang kepada setiap pelajar untuk melanjutkan kemahiran mereka dalam bidang-bidang berikut: arah pengeluaran, papan cerita, pengarahan, seni konsep, susun atur, pemodelan, penipuan, animasi, lukisan matte, lampu, memberi, VFX dan penggubahan.

dalam reka bentuk grafik gerakan induk 's

Bau Design College of Barcelona
Kampus Sepenuh masa 1 tahun Permintaan Maklumat Sepanyol Barcelona

The Master 's in Motion Graphics Design 60 ECTS diperolehi dengan melengkapkan dua ijazah lanjutan 30 ECTS setiap satu. Ini ijazah lanjutan boleh dilakukan sama ada dalam satu tahun akademik atau pada tahun-tahun yang berbeza.

animasi dan interaktiviti dengan skrip tindakan

ICONOS (Research Institute for Communication and Culture)
Kampus Sambilan Julai 2020 Mexico Buenavista

ICONOS (Institut Penyelidikan Komunikasi dan Kebudayaan), membangun khusus di Animasi dan Interaktiviti dengan Skrip Action, dengan tujuan untuk menyediakan pakar dalam bidang ini kerja dalam berkembang pesat baru muncul.

Sarjana dalam Reka Bentuk Animasi

IED – Istituto Europeo di Design Milan
Kampus Sepenuh masa 1 tahun November 2019 Itali Milan

Edisi ke 3 - Belajar Reka Bentuk Animasi di IED bermaksud mempelajari seni menceritakan cerita melalui animasi, membayangkan, mencipta dan membina watak-watak dan persekitaran, untuk menjadikannya hidup dalam senario baru. Permintaan untuk Designer Animasi semakin berkembang: dari pengiklanan ke siri TV, dari ciri ke filem pendek, dari dokumentasi ke permainan, produksi silang dan transmedia dan kesan khas untuk filem dan rancangan TV. The Master in Animation Design melatih para profesional animasi yang bersedia untuk bekerja dalam senario baru, menyediakan kemahiran teknikal dan alat profesional yang kompetitif untuk mencadangkan, menulis dan merealisasikan projek canggih: filem pendek, siri, projek media silang. Program latihan meningkatkan kreativiti peribadi dan merangsang pelajar untuk mencari bentuk pencemaran baru antara ekspresi visual dan gaya animasi yang berbeza.

Master Animasi Digital 2D

Seeway - Barcelona
Kampus Sepenuh masa 9 bulan Oktober 2019 Sepanyol Barcelona

animasi 2D adalah seni animasi tradisional. Kita pergi satu langkah ke hadapan llevándonosla dunia terima kasih digital kepada alat dan teknik baru yang wujud di pasaran, membolehkan kita untuk menyediakan lebih banyak kehidupan dan pergerakan kepada watak-watak dan objek kami dalam animasi 2D.

Master in Motion Graphics Design

Seeway - Barcelona
Kampus Sambilan 9 bulan Oktober 2019 Sepanyol Barcelona

Dalam kepesatan teknologi baru telah meningkatkan kehadiran elemen skrin penuh yang diperlukan kandungan yang kuat dan menarik. Pada ketika ini ia membuatkan rasa Master dalam Motion Graphics Design program Seeway mengorbit kepentingan tertentu pergerakan dalam menghantar maklumat dan menawarkan satu pendekatan yang praktikal untuk membawa bersama-sama imej teknologi terkini bergerak, reka bentuk, tipografi dan penciptaan audiovisual.

Master dalam Animasi Watak

Seeway - Barcelona
Kampus Sambilan 9 bulan Oktober 2019 Sepanyol Barcelona

animasi watak adalah satu profesion yang mendasarkan jiwa rahsia dan memberi hidup kepada unsur-unsur tidak bernyawa Priori. Keupayaan ini adalah apa yang menjana sambungan kereta api antara watak animasi dan orang ramai.

Sarjana dalam Animasi 3D dan VFX

Seeway - Barcelona
Kampus Sambilan 9 bulan Oktober 2019 Sepanyol Barcelona

Dalam Sarjana Animasi 3D dan VFX, anda akan mendapati bahawa garis di antara imej sebenar dan kandungan buatan dihasilkan semakin halus, baik dalam filem tradisional dan dalam filem animasi.

Sarjana dalam Seni 3D, Animasi dan VFX untuk Videogames dan Cinema (Barcelona)

CEV - Escuela Superior de Comunicación, Imagen y Sonido
Kampus Sepenuh masa 1200 jam Oktober 2019 Sepanyol Madrid Barcelona + 1 lagi

Menjadi pakar yang benar dalam permainan video, animasi, seni dan pawagam 3D. Tuan ini akan membawa anda untuk meningkatkan kemahiran anda untuk belajar mencipta ilustrasi digital yang bertemakan, bertekstur dan tidak berkesudahan. Anda akan tahu bagaimana untuk melaksanakan semua pengetahuan melalui pengeluaran profesional dalam industri. Ijazah ini diajar secara eksklusif dalam bahasa Sepanyol.

Sarjana dalam Seni 3D, Animasi dan Kesan Visual untuk Permainan Video dan Pawagam (Madrid)

CEV - Escuela Superior de Comunicación, Imagen y Sonido
Kampus Sepenuh masa 1200 jam Oktober 2019 Sepanyol Madrid Barcelona + 1 lagi

Dengan Master dalam Seni 3D, Animasi dan Kesan Visual untuk Videogames dan Cinema anda mempunyai pilihan untuk mengkhususkan diri dalam salah satu sektor dengan permintaan paling dalam pasaran buruh.

Master Antarabangsa dalam Animasi 2D / 3D

L'Idem Barcelona
Kampus Sepenuh masa 1 tahun Permintaan Maklumat Sepanyol Barcelona

Matlamat kami adalah untuk menyediakan pelajar dengan pengetahuan dan merangsang kemahiran filem animasi, untuk mencapai pengkhususan sebagai animator dengan teknik yang kukuh dan berkesan. Dengan cara yang sama, terdapat visi kraf animasi sebagai seni dan / atau industri, menerapkan alat tradisional animasi dan penyesuaiannya kepada teknologi digital baru.