Filter
Ijazah Sarjana
Perancis Paris Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik Ijazah Sarjanav dalam Animasi Komputer di Amerika Paris Perancis

Tuan A merujuk kepada menyempurnakan sesuatu program pengajian siswazah yang menyediakan pelajar untuk melanjutkan pengetahuan mereka mengenai subjek tertentu atau memajukan kerjaya mereka. Majoriti tuan diberikan oleh kerajaan atau awam universiti.

Teknik gerakan berhenti animasi adalah klasik dan terus menjadi popular. Ia memerlukan sifat atau boneka untuk diambil gambar di antara menetapkan semula kedudukan minit. Main balik imej-imej ini keputusan individu dalam pergerakan watak.

Perancis menawarkan sistem pendidikan tinggi yang luar biasa bukan sahaja rakyat tetapi juga warga asing. Budaya dinamik negara 's menarik pelajar asing dan mereka yang berminat untuk mengikuti kursus antarabangsa. Perancis mempunyai tradisi inovasi sains dan teknologi. Ini memastikan bahawa ulama menggunakan sepenuhnya kreativiti mereka.

Paris adalah kota paling penduduk di Perancis dan modal. Ia mempunyai lebih daripada 2 juta penduduk. Ia menjadi tuan rumah kepada pusat-pusat pembelajaran dan seni di rantau Eropah. Menjadi rumah kepada jumlah tertinggi orang berpendidikan tinggi, Paris mempunyai beberapa universiti berprestij di Perancis.

Terbaik Sarjana dalam Animasi Komputer di Amerika Paris di Perancis

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

1 Hasil dalam Animasi Komputer, Paris

Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:
LISAA Paris

Kursus ini memberi peluang kepada setiap pelajar untuk melanjutkan kemahiran mereka dalam bidang-bidang berikut: arah pengeluaran, papan cerita, pengarahan, seni konsep, ... [+]

Kursus ini memberi peluang kepada setiap pelajar untuk melanjutkan kemahiran mereka dalam bidang-bidang berikut: arah pengeluaran, papan cerita, pengarahan, seni konsep, susun atur, pemodelan, penipuan, animasi, lukisan matte, lampu, memberi, VFX dan penggubahan.

Pelajar membangunkan kemahiran mereka dalam pengarahan, penggunaan perisian, menggabungkan 2-D dan 3-D teknik untuk projek kompleks dan mengoptimumkan pengurusan kalendar pengeluaran. Pendekatan ini membawa kepada pengetahuan yang mendalam mengenai perancangan keseluruhan pengeluaran untuk filem animasi 3-D. Tambahan pula, ia membenarkan pelajar dari latar belakang 2-D untuk belajar alat 3-D, dan bagi mereka dari latar belakang masa sebenar untuk menimba pengalaman dalam pementasan dan precalculated 3-D.... [-]

Perancis Paris
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
1 - 2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu