MASTERSTUDIES.COM.MY

Terbaik Ijazah Sarjanav dalam Animasi Komputer di Amerika Montpellier Perancis

A induk ijazah 's adalah ijazah akademik siswazah. Satu mesti sudah mempunyai ijazah sarjana muda untuk memohon program sarjana 's. Kebanyakan tuan 'program ijazah s memerlukan pelajar menyelesaikan sarjana ' s tesis atau kertas penyelidikan.

Animasi adalah proses mewujudkan imej-imej statik yang difilemkan berturut-turut untuk mewujudkan ilusi pergerakan. Kategori animasi termasuk lukisan klasik, gerakan berhenti, komputer, dan tiga dimensi. Mengkaji tindakan secara langsung dan menterjemahkannya kepada animasi memerlukan kemahiran dan latihan.

Perancis menawarkan sistem pendidikan tinggi yang luar biasa bukan sahaja rakyat tetapi juga warga asing. Budaya dinamik negara 's menarik pelajar asing dan mereka yang berminat untuk mengikuti kursus antarabangsa. Perancis mempunyai tradisi inovasi sains dan teknologi. Ini memastikan bahawa ulama menggunakan sepenuhnya kreativiti mereka.

Sebagai rumah kepada 100,000 penduduk, Montpellier merupakan sebuah bandar yang terletak di Laut Mediterranean di Pantai Selatan Perancis. Bandar ini mempunyai tempat-tempat menarik dan tarikan pelancong beberapa. Montpellier menempatkan 3 universiti dan beberapa kolej.

Terbaik Sarjana dalam Animasi Komputer di Amerika Montpellier di Perancis

1 Hasil dalam Animasi Komputer, Montpellier Filter

Pengantar Digital

ArtFX
Kampus Sepenuh masa 5 - 5 tahun Sept. 2019 Perancis Montpellier

"Menjadi pelakon inovasi visual esok"