Filter
Ijazah Sarjana
Perancis Montpellier Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik Ijazah Sarjanav dalam Animasi Komputer di Amerika Montpellier Perancis

A induk ijazah 's adalah ijazah akademik siswazah. Satu mesti sudah mempunyai ijazah sarjana muda untuk memohon program sarjana 's. Kebanyakan tuan 'program ijazah s memerlukan pelajar menyelesaikan sarjana ' s tesis atau kertas penyelidikan.

Animasi adalah proses mewujudkan imej-imej statik yang difilemkan berturut-turut untuk mewujudkan ilusi pergerakan. Kategori animasi termasuk lukisan klasik, gerakan berhenti, komputer, dan tiga dimensi. Mengkaji tindakan secara langsung dan menterjemahkannya kepada animasi memerlukan kemahiran dan latihan.

Perancis menawarkan sistem pendidikan tinggi yang luar biasa bukan sahaja rakyat tetapi juga warga asing. Budaya dinamik negara 's menarik pelajar asing dan mereka yang berminat untuk mengikuti kursus antarabangsa. Perancis mempunyai tradisi inovasi sains dan teknologi. Ini memastikan bahawa ulama menggunakan sepenuhnya kreativiti mereka.

Sebagai rumah kepada 100,000 penduduk, Montpellier merupakan sebuah bandar yang terletak di Laut Mediterranean di Pantai Selatan Perancis. Bandar ini mempunyai tempat-tempat menarik dan tarikan pelancong beberapa. Montpellier menempatkan 3 universiti dan beberapa kolej.

Terbaik Sarjana dalam Animasi Komputer di Amerika Montpellier di Perancis

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

1 Hasil dalam Animasi Komputer, Montpellier

Ijazah
Lokasi
Perancis
Montpellier
Jenis pengajian
Secara
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:
ArtFX

"Menjadi pelakon inovasi visual esok" ... [+]

DIGITAL DIRECTOR DIPLOMA DALAM 5 TAHUN (setara dengan Ijazah Sarjana)

VFX, Animasi 3D dan Pengkhususan CG

Dua tahun pertama dirancang untuk menyediakan asas yang kukuh untuk pelajar sebelum memulakan pembuatan filem. Tahun pertama adalah kelas persiapan seni. Kursus-kursus dibahagikan kepada campur tangan pendek di sekitar tema asas dan projek-projek konkrit untuk membantu para pelajar memahami konsep yang berbeza.

Tahun Pertama

Artistik

Matlamat

Memperoleh asas artistik dan budaya yang padatDapatkan kematangan kerja untuk memberi diri anda peluang untuk berjayaBina kreativiti anda, rasa ingin tahu anda, dan kepintaran andaMemperoleh budaya seni dan sinematografiMenguasai asas-asas lukisan, fotografi, arca, analisis filem dan animasiBelajar tentang kerja berpasukan dan organisasiMemperoleh asas-asas komunikasi Bahasa Inggeris Perniagaan... [-]
Perancis Montpellier
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
5 - 5 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu