Filter
Ijazah Sarjana
Perancis Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Cari anda Ijazah Sarjanav dalam Animasi Komputer di Perancis

Tuan adalah tahap pertama siswazah kursus dan boleh diperolehi selepas anda menerima ijazah sarjana muda. Memperoleh sarjana biasanya memerlukan dua tahun pengajian sepenuh masa, yang berjumlah 36-54 kredit semester.

 

Penciptaan pengalaman melalui watak animasi menambah pengalaman pengguna. Animasi membolehkan anda untuk mengesan amalan anda dalam alam yang lebih luas daripada budaya kontemporari dan seni, dan juga di dalam konteks dramatik, sosial dan filologi yang berkaitan.

Perancis kini di kalangan 20 negara prestasi terbaik dari segi ekonomi kerana cemerlang pembelajaran pendidikan mereka berorientasikan hasil yang lebih tinggi. Kebanyakan kursus di universiti-universiti yang ditawarkan dalam bahasa Perancis. Perancis mempunyai 60 orang awam dan 100 universiti swasta.

Sarjana dalam Animasi Komputer di Perancis

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

2 Hasil dalam Animasi Komputer, Perancis

Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:
LISAA Paris

Kursus ini memberi peluang kepada setiap pelajar untuk melanjutkan kemahiran mereka dalam bidang-bidang berikut: arah pengeluaran, papan cerita, pengarahan, seni konsep, ... [+]

Kursus ini memberi peluang kepada setiap pelajar untuk melanjutkan kemahiran mereka dalam bidang-bidang berikut: arah pengeluaran, papan cerita, pengarahan, seni konsep, susun atur, pemodelan, penipuan, animasi, lukisan matte, lampu, memberi, VFX dan penggubahan.

Pelajar membangunkan kemahiran mereka dalam pengarahan, penggunaan perisian, menggabungkan 2-D dan 3-D teknik untuk projek kompleks dan mengoptimumkan pengurusan kalendar pengeluaran. Pendekatan ini membawa kepada pengetahuan yang mendalam mengenai perancangan keseluruhan pengeluaran untuk filem animasi 3-D. Tambahan pula, ia membenarkan pelajar dari latar belakang 2-D untuk belajar alat 3-D, dan bagi mereka dari latar belakang masa sebenar untuk menimba pengalaman dalam pementasan dan precalculated 3-D.... [-]

Perancis Paris
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
1 - 2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
ArtFX

"Menjadi pelakon inovasi visual esok" ... [+]

DIGITAL DIRECTOR DIPLOMA DALAM 5 TAHUN (setara dengan Ijazah Sarjana)

VFX, Animasi 3D dan Pengkhususan CG

Dua tahun pertama dirancang untuk menyediakan asas yang kukuh untuk pelajar sebelum memulakan pembuatan filem. Tahun pertama adalah kelas persiapan seni. Kursus-kursus dibahagikan kepada campur tangan pendek di sekitar tema asas dan projek-projek konkrit untuk membantu para pelajar memahami konsep yang berbeza.

Tahun Pertama

Artistik

Matlamat

Memperoleh asas artistik dan budaya yang padatDapatkan kematangan kerja untuk memberi diri anda peluang untuk berjayaBina kreativiti anda, rasa ingin tahu anda, dan kepintaran andaMemperoleh budaya seni dan sinematografiMenguasai asas-asas lukisan, fotografi, arca, analisis filem dan animasiBelajar tentang kerja berpasukan dan organisasiMemperoleh asas-asas komunikasi Bahasa Inggeris Perniagaan... [-]
Perancis Montpellier
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
5 - 5 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu