Filter
Ijazah Sarjana
Perancis Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Cari anda Ijazah Sarjanav dalam Animasi Komputer di Perancis

Tuan adalah tahap pertama siswazah kursus dan boleh diperolehi selepas anda menerima ijazah sarjana muda. Memperoleh sarjana biasanya memerlukan dua tahun pengajian sepenuh masa, yang berjumlah 36-54 kredit semester.

 

Penciptaan pengalaman melalui watak animasi menambah pengalaman pengguna. Animasi membolehkan anda untuk mengesan amalan anda dalam alam yang lebih luas daripada budaya kontemporari dan seni, dan juga di dalam konteks dramatik, sosial dan filologi yang berkaitan.

Perancis kini di kalangan 20 negara prestasi terbaik dari segi ekonomi kerana cemerlang pembelajaran pendidikan mereka berorientasikan hasil yang lebih tinggi. Kebanyakan kursus di universiti-universiti yang ditawarkan dalam bahasa Perancis. Perancis mempunyai 60 orang awam dan 100 universiti swasta.

Sarjana dalam Animasi Komputer di Perancis

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

1 Hasil dalam Animasi Komputer, Perancis

Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:
LISAA Paris

Kursus ini memberi peluang kepada setiap pelajar untuk melanjutkan kemahiran mereka dalam bidang-bidang berikut: arah pengeluaran, papan cerita, pengarahan, seni konsep, ... [+]

Kursus ini memberi peluang kepada setiap pelajar untuk melanjutkan kemahiran mereka dalam bidang-bidang berikut: arah pengeluaran, papan cerita, pengarahan, seni konsep, susun atur, pemodelan, penipuan, animasi, lukisan matte, lampu, memberi, VFX dan penggubahan.

Pelajar membangunkan kemahiran mereka dalam pengarahan, penggunaan perisian, menggabungkan 2-D dan 3-D teknik untuk projek kompleks dan mengoptimumkan pengurusan kalendar pengeluaran. Pendekatan ini membawa kepada pengetahuan yang mendalam mengenai perancangan keseluruhan pengeluaran untuk filem animasi 3-D. Tambahan pula, ia membenarkan pelajar dari latar belakang 2-D untuk belajar alat 3-D, dan bagi mereka dari latar belakang masa sebenar untuk menimba pengalaman dalam pementasan dan precalculated 3-D.... [-]

Perancis Paris
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
1 - 2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu