Filter
Ijazah Sarjana
Itali Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Cari anda Ijazah Sarjanav dalam Animal Science di Itali

Ijazah Sarjana adalah ijazah akademik yang dianugerahkan kepada individu yang berjaya menunjukkan tahap yang lebih tinggi kepakaran. Terdapat dua jenis utama Masters - mengajar dan penyelidikan.

Sains sains melibatkan kajian haiwan di bawah kawalan manusia. Biasanya, kurikulum mempunyai tumpuan yang kuat terhadap sains, bersama dengan pengalaman tangan yang bekerja dengan haiwan. Bidang pengajian ini menyediakan pelajar untuk kerjaya yang bekerja dengan haiwan, yang mungkin termasuk perniagaan pertanian, pembiakan haiwan dan tingkah laku haiwan.

Secara rasmi dikenali sebagai Republik Itali, negara itu didapati di selatan Eropah. Bahasa rasmi adalah Itali dan modal yang kaya dengan budaya adalah Rome. Banyak universiti di dunia 's tertua terletak di Itali, khususnya Universiti Bologna (ditubuhkan pada 1088). Terdapat tiga Superior Sekolah Siswazah dengan "universiti status ", tiga institusi yang bertaraf Doktor Falsafah Kolej, yang berfungsi di peringkat ijazah dan peringkat lepasan ijazah.

Sarjana dalam Animal Science di Itali

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

1 Results in Animal Science, Itali

Other options within this field of study:
University of Turin

Sarjana dalam Sains Haiwan ... [+]

PERMOHONAN di UniTo untuk ay 2019-2020 dibuka sehingga 14 April 2019. Memohon di https://apply.unito.it

Kurikulum ditawarkan:

Rantaian pengeluaran ternakan dan kualiti produk (bercakap dalam bahasa Itali)Pemakanan haiwan dan keselamatan makanan (syarahan dalam bahasa Inggeris)Rantaian pengeluaran ternakan dan kualiti produk

Objektif pendidikan / latihan kurikulum dalam rantaian pengeluaran ternakan dan kualiti produk termasuk pembangunan pakar rantaian pengeluaran ternakan, yang kemahiran termasuk latar belakang dan pemahaman yang mantap dalam produksi ternakan dan pengeluaran makanan dari asal hewan, menyelesaikan pengetahuan yang diperoleh selama universitas ijazah pertama. Siswazah akan dapat menggunakan kesusasteraan antarabangsa, dan latar belakang yang diperoleh semasa kursus ini akan merangkumi beberapa topik inovatif dalam pengeluaran ternakan. Pelajar pascasiswazah akan memperoleh kemahiran pengetahuan dan kefahaman yang mendalam mengenai proses pengeluaran ternakan, pengurusan pengeluaran ternakan yang mampan, kepelbagaian genetik haiwan dan kualiti produk haiwan.... [-]

Itali Turin
October 2019
Sepenuh masa
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu