$close

Penapis

Lihat Hasil

Ijazah Sarjanav dalam Analisis Perniagaan di Amerika Cergy Perancis

Tuan A merujuk kepada menyempurnakan sesuatu program pengajian siswazah yang menyediakan pelajar untuk melanjutkan pengetahuan mereka mengenai subjek tertentu atau memajukan kerjaya mereka. Majoriti tuan diberikan oleh kerajaan atau awam universiti. analisis perniagaan kajian memberi tumpuan kepada mengajar kemahiran yang diperlukan untuk membuat keputusan perniagaan yang optimum melalui pengguna… Baca lebih lanjut

Tuan A merujuk kepada menyempurnakan sesuatu program pengajian siswazah yang menyediakan pelajar untuk melanjutkan pengetahuan mereka mengenai subjek tertentu atau memajukan kerjaya mereka. Majoriti tuan diberikan oleh kerajaan atau awam universiti.

analisis perniagaan kajian memberi tumpuan kepada mengajar kemahiran yang diperlukan untuk membuat keputusan perniagaan yang optimum melalui penggunaan amalan dan teknologi tertentu. Analisis data make ditekankan di samping kaedah seperti model ramalan dan analisis statistik.

Perancis, secara rasmi Republik Perancis, adalah sebuah republik separa presiden kesatuan terletak kebanyakannya di Eropah Barat, dengan beberapa kawasan dan wilayah di luar negara.

Baca Ringkas
Baca lebih lanjut tentang pengajian di Perancis
$format_list_bulleted Penapis
Susun mengikut:
Disyorkan Terkini Tajuk
ESSEC Business School
Cergy, Perancis

Sains Data

MSc
Sepenuh Masa
15 bulan
English
Kampus
 
CY Cergy Paris Universite
Cergy, Perancis
Sarjana
Sepenuh Masa
12 - 18 bulan
Perancis
03 Jan 2023
30 Nov 2022
Kampus