Filter
Ijazah Sarjana
Amerika Syarikat Pennsylvania York Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik Ijazah Sarjanav di Amerika York di Amerika Syarikat 2019

A induk ijazah 's adalah ijazah akademik siswazah. Satu mesti sudah mempunyai ijazah sarjana muda untuk memohon program sarjana 's. Kebanyakan tuan 'program ijazah s memerlukan pelajar menyelesaikan sarjana ' s tesis atau kertas penyelidikan.

Seni digunakan adalah penting untuk membuat reka bentuk menyenangkan dalam semua bidang kehidupan. Tanpa mereka, dunia akan menjadi sangat membosankan. A Sarjana Seni Gunaan memberi anda pemahaman yang lebih mendalam mengenai penggunaan seni dalam bidang-bidang praktikal.

Amerika Syarikat adalah sebuah negara yang besar di Amerika Utara, sering dirujuk sebagai yang "Amerika Syarikat ", yang "Amerika Syarikat ", "United States ", "Amerika ", atau hanya "yang Syarikat ". Kolej Amerika dibiayai oleh "tuisyen " dikenakan kepada pelajar itu, yang selalunya agak mahal, sangat biasa menjulang ke puluhan ribu ringgit setiap tahun.

York adalah sebuah bandar bersejarah kecil di selatan pusat Pennsylvania. Oleh kerana bandar yang menjadi tumpuan serantau, ia adalah rumah bagi banyak universiti dan kolej. Universiti-universiti di bandar yang terkenal dengan perniagaan mereka, perubatan, dan program masakan.

Ijazah Sarjanav di Amerika York di Amerika Syarikat

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

Hasil

Ijazah
Lokasi
Amerika Syarikat
Pennsylvania
York
Jenis pengajian
Secara
York College of Pennsylvania (YCP)

Program Sarjana Pendidikan adalah program persediaan profesional yang direka untuk membina keupayaan kepimpinan sekolah awam dan swasta serantau. ... [+]

Sarjana Program Pendidikan

&nbsp

Program Sarjana Pendidikan adalah program persediaan profesional yang direka untuk membina keupayaan kepimpinan sekolah awam dan swasta serantau. A hasil tahun perbincangan dan perancangan, M.Ed. program telah dibangunkan dengan kerjasama kakitangan daerah sekolah dan kumpulan penasihat serantau. Selepas analisis yang teliti keperluan tempatan, dua bidang pengkhususan telah dikenal pasti: Membaca Pakar dan Kepimpinan Pendidikan.

&nbsp

&nbsp

Menjurus Ke Arah Profesional Kerja

&nbsp

Kursus adalah:

Ditawarkan pada waktu petang, Isnin hingga Khamis, pada tahun akademik biasa. Ditawarkan pada waktu pagi, tengah hari dan petang jam, semasa cuti musim panas. Diajar oleh fakulti sepenuh masa dan profesor adjung. Pendaftaran telah berjaya membolehkan perhatian individu yang membina. ... [-]
Amerika Syarikat York
Permintaan Maklumat
Sepenuh masa
Sambilan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu