MASTERSTUDIES.COM.MY

Terbaik Ijazah Sarjanav di Amerika Potsdam di Amerika Syarikat 2019

Tuan A diperolehi selepas pelajar melengkapkan program ijazah sarjana muda. Untuk mendapatkan tuan, anda biasanya perlu melengkapkan 12 hingga 18 kursus kolej yang sering melibatkan melengkapkan ujian komprehensif dan / atau tesis.

Pendapatan ijazah lanjutan seperti Master yang menawarkan keupayaan untuk meningkatkan set kemahiran anda dan mungkin meningkatkan peluang pekerjaan anda pada masa yang sama. program Master boleh ditawarkan dalam talian atau separuh masa, jadi pelajar boleh melanjutkan pelajaran mereka dalam cara yang mudah untuk mereka.

 

Amerika Syarikat adalah sebuah negara yang besar di Amerika Utara, sering dirujuk sebagai yang "Amerika Syarikat ", yang "Amerika Syarikat ", "United States ", "Amerika ", atau hanya "yang Syarikat ". Kolej Amerika dibiayai oleh "tuisyen " dikenakan kepada pelajar itu, yang selalunya agak mahal, sangat biasa menjulang ke puluhan ribu ringgit setiap tahun.

Potsdam, sebuah bandar di New York, Amerika Syarikat, dinamakan selepas Potsdam di Jerman. Institut pengajian tinggi dalam tawaran bandar 2 tahun dan 4 tahun ijazah program dalam bidang yang berbeza. Institut juga menyediakan latihan lanjutan dalam bidang muzik.

Ijazah Sarjanav di Amerika Potsdam di Amerika Syarikat

Hasil Filter

ME dalam Kejuruteraan Awam dan Alam Sekitar (Konsentrasi Pengurusan Kejuruteraan Pembinaan)

Clarkson University Graduate School
Kampus Online Sambilan 2 - 3 tahun Og 2019 Amerika Syarikat Potsdam + 1 lagi

Ijazah Sarjana Muda Kejuruteraan (ME) dalam Kejuruteraan Awam dan Alam Sekitar dengan kepekatan dalam Pengurusan Kejuruteraan Pembinaan (CEM) boleh didapati untuk pelajar yang mempunyai BS dalam Kejuruteraan Awam atau dari disiplin kejuruteraan yang lain.

ME dalam Kejuruteraan Awam dan Alam Sekitar

Clarkson University Graduate School
Kampus Sepenuh masa Sambilan 1 - 2 tahun Og 2019 Amerika Syarikat Potsdam + 1 lagi

Program Sarjana Kejuruteraan (ME) di Jabatan Kejuruteraan Awam dan Alam Sekitar memberi tumpuan kepada amalan dan reka bentuk kejuruteraan. Ia boleh diselesaikan dalam satu tahun kalendar dan terdiri sehingga 24 kredit kursus kursus yang diluluskan siswazah (sehingga 18 dalam bidang subjek utama dan enam di kawasan kecil), dan sehingga tujuh kredit dari projek reka bentuk.

ME dalam Kejuruteraan Elektrik (Konsentrasi Kejuruteraan Kuasa)

Clarkson University Graduate School
Kampus Online Sambilan 2 - 3 tahun Og 2019 Amerika Syarikat Potsdam + 1 lagi

Sarjana Kejuruteraan dalam Kejuruteraan Elektrik dengan tumpuan dalam Kejuruteraan Elektrik boleh didapati untuk pelajar yang mempunyai BS dalam Kejuruteraan Elektrik atau dari disiplin kejuruteraan yang lain.

Sarjana dalam Kejuruteraan Elektrik

Clarkson University Graduate School
Kampus Online Sambilan Og 2019 Amerika Syarikat Schenectady Potsdam + 1 lagi

Objektif program kejuruteraan elektrik adalah untuk mengembangkan pemahaman anda tentang bidang seperti jentera elektrik moden, pemodelan, kawalan elektronik kuasa, superkonduktiviti, generasi segerak, kejuruteraan sel bahan api, fotovoltaik dan banyak lagi.