MASTERSTUDIES.COM.MY

Terbaik Ijazah Sarjanav di Amerika Pittsburgh di Amerika Syarikat 2019

Ijazah Sarjana adalah ijazah akademik yang dianugerahkan kepada individu yang berjaya menunjukkan tahap yang lebih tinggi kepakaran. Terdapat dua jenis utama Masters - mengajar dan penyelidikan.

Seni digunakan adalah penting untuk membuat reka bentuk menyenangkan dalam semua bidang kehidupan. Tanpa mereka, dunia akan menjadi sangat membosankan. A Sarjana Seni Gunaan memberi anda pemahaman yang lebih mendalam mengenai penggunaan seni dalam bidang-bidang praktikal.

Amerika Syarikat adalah sebuah negara yang besar di Amerika Utara, sering dirujuk sebagai yang "Amerika Syarikat ", yang "Amerika Syarikat ", "United States ", "Amerika ", atau hanya "yang Syarikat ". Kolej Amerika dibiayai oleh "tuisyen " dikenakan kepada pelajar itu, yang selalunya agak mahal, sangat biasa menjulang ke puluhan ribu ringgit setiap tahun.

Pittsburg terletak di Pennsylvania, Amerika Syarikat. Bandar ini mempunyai kedudukan yang tinggi dalam industri dan inovasi dalam aluminium, kaca, pembinaan kapal, petroleum, sukan, makanan, kereta dan elektronik. Oleh kerana banyak peluang graduan anak negeri dan asing serta siswazah mendapatkan pekerjaan yang baik dengan di bandar.

Ijazah Sarjanav di Amerika Pittsburgh di Amerika Syarikat

Hasil Filter

Sarjana Perakaunan

Duquesne University
Kampus Sepenuh masa Sambilan Sept. 2019 Amerika Syarikat Pittsburgh

Kurikulum ini memberi tumpuan kepada perakaunan, etika dan peraturan dan pelaporan forensik - tiga bidang yang paling penting dan mencabar yang dihadapi profesion perakaunan hari ini.

MSED dalam Teknologi Pengajaran

Duquesne University
Kampus Sepenuh masa Sambilan 1 tahun Sept. 2019 Amerika Syarikat Pittsburgh + 1 lagi

Program Teknologi Pengajaran terletak di Jabatan Pengajaran dan Kepimpinan dalam Pendidikan dan termasuk Program Sijil Pakar IT, Sarjana Sains dalam Pendidikan dan Program Doktor dalam Teknologi Pengajaran. Kebanyakan kursus ditawarkan dalam format dalam talian.