Filter
Ijazah Sarjana
Amerika Syarikat Pennsylvania Pittsburgh Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik Ijazah Sarjanav di Amerika Pittsburgh di Amerika Syarikat 2019

Ijazah Sarjana adalah ijazah akademik yang dianugerahkan kepada individu yang berjaya menunjukkan tahap yang lebih tinggi kepakaran. Terdapat dua jenis utama Masters - mengajar dan penyelidikan.

Seni digunakan adalah penting untuk membuat reka bentuk menyenangkan dalam semua bidang kehidupan. Tanpa mereka, dunia akan menjadi sangat membosankan. A Sarjana Seni Gunaan memberi anda pemahaman yang lebih mendalam mengenai penggunaan seni dalam bidang-bidang praktikal.

Amerika Syarikat adalah sebuah negara yang besar di Amerika Utara, sering dirujuk sebagai yang "Amerika Syarikat ", yang "Amerika Syarikat ", "United States ", "Amerika ", atau hanya "yang Syarikat ". Kolej Amerika dibiayai oleh "tuisyen " dikenakan kepada pelajar itu, yang selalunya agak mahal, sangat biasa menjulang ke puluhan ribu ringgit setiap tahun.

Pittsburg terletak di Pennsylvania, Amerika Syarikat. Bandar ini mempunyai kedudukan yang tinggi dalam industri dan inovasi dalam aluminium, kaca, pembinaan kapal, petroleum, sukan, makanan, kereta dan elektronik. Oleh kerana banyak peluang graduan anak negeri dan asing serta siswazah mendapatkan pekerjaan yang baik dengan di bandar.

Ijazah Sarjanav di Amerika Pittsburgh di Amerika Syarikat

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

Hasil

Duquesne University

Kurikulum ini memberi tumpuan kepada perakaunan, etika dan peraturan dan pelaporan forensik - tiga bidang yang paling penting dan mencabar yang dihadapi profesion perakau ... [+]

Matlamat anda bukan sekadar menjadi akauntan; ia menjadi pemimpin yang bertanggungjawab dalam persekitaran perniagaan. Anda sedar lebih dari sebelumnya bahawa pelabur dan lembaga pengarah menuntut agar perniagaan melakukan etika serta menguntungkan. Tanggungjawab peribadi anda kepada majikan anda dan kepada masyarakat mendorong anda untuk memeriksa keluasan dan kedalaman kewangan organisasi untuk memastikan ia memenuhi - jika tidak melebihi - piawaian tertinggi. Program Master of Accountancy (MAcc) di Sekolah Perniagaan Siswazah John F. Donahue di Duquesne University adalah kursus pengajian sepenuh masa, 30 kredit. Kurikulum ini memberi tumpuan kepada perakaunan, etika, dan peraturan dan laporan forensik - tiga bidang yang paling penting dan mencabar yang dihadapi oleh profesion perakaunan hari ini. Apabila program selesai, pelajar akan memenuhi 150 jam kredit akademik yang diperlukan untuk dilesenkan sebagai Akaun Awam Bertauliah (CPA) di Pennsylvania dan kebanyakan negara lain. Sebagai tambahan untuk memenuhi keperluan jam kredit bagi lesen CPA, program ini menyediakan pelajar untuk kerjaya di perakaunan akauntan awam, perakaunan bukan keuntungan dan perakaunan kerajaan dan forensik. Program MAcc Duquesne menekankan perakaunan sebagai profesion dan memastikan para graduan bersedia untuk menjadi komunikator, penganalisis, dan pemimpin yang bertanggungjawab. Dilengkapi dengan kemahiran perakaunan dan analisis kewangan yang penting, graduan program MAcc juga mempunyai kepakaran yang melampaui skop perakaunan dan pengauditan tradisional. Dikenali oleh warisan abad yang panjang dalam pendidikan perakaunan, fokus Sekolah pada masa depan adalah sama menarik. Berlandaskan tradisi kepimpinan etika, Duquesne merupakan salah satu daripada 100 penerimanya Prinsip Pendidikan Pengurusan Bertanggungjawab (PRME), sebuah inisiatif yang diiktiraf oleh PBB yang menggalakkan pengawasan alam sekitar, hak asasi... [-]

Amerika Syarikat Pittsburgh
Sept. 2019
Sepenuh masa
Sambilan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Duquesne University

Program Teknologi Pengajaran terletak di Jabatan Pengajaran dan Kepimpinan dalam Pendidikan dan termasuk Program Sijil Pakar IT, Sarjana Sains dalam Pendidikan dan Progra ... [+]

MSED dalam Teknologi Pengajaran

Program Teknologi Pengajaran terletak di Jabatan Pengajaran dan Kepimpinan dalam Pendidikan dan termasuk Program Sijil Pakar IT, Sarjana Sains dalam Pendidikan dan Program Doktor dalam Teknologi Pengajaran. Kebanyakan kursus ditawarkan dalam format dalam talian.

Sarjana Sains dalam Pendidikan Teknologi Pengajaran menyediakan peserta dengan pengalaman pengetahuan dan pengalaman yang diperlukan untuk mengintegrasikan teknologi secara berkesan ke dalam kelas dan pengajaran mereka. Pensijilan Pakar Teknologi Pengajaran Pennsylvania diberikan setelah tamat program. Teknologi Pengajaran menyediakan anda:

Mengajar dengan teknologi di bilik darjahAjar dalam... [-]
Amerika Syarikat Pittsburgh
Sept. 2019
Sepenuh masa
Sambilan
1 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu