MASTERSTUDIES.COM.MY

Terbaik Ijazah Sarjanav di Amerika Piscataway Township di Amerika Syarikat 2019

Manfaat Sarjana melampaui meningkatkan potensi pendapatan anda. Mereka boleh menyediakan anda dengan kemahiran peribadi dan profesional untuk mempercepatkan pembangunan anda. Mereka juga adalah peluang untuk membezakan diri anda daripada rakan-rakan anda, ramai daripada mereka akan mempunyai sama A-level dan kelayakan ijazah.

Pendapatan ijazah lanjutan seperti Master yang menawarkan keupayaan untuk meningkatkan set kemahiran anda dan mungkin meningkatkan peluang pekerjaan anda pada masa yang sama. program Master boleh ditawarkan dalam talian atau separuh masa, jadi pelajar boleh melanjutkan pelajaran mereka dalam cara yang mudah untuk mereka.

 

Pendidikan di Amerika Syarikat terutamanya yang disediakan oleh sektor awam, dengan kawalan dan pembiayaan datang daripada tiga peringkat: negeri, tempatan, dan persekutuan, supaya.Keperluan umum untuk belajar di peringkat pendidikan yang lebih tinggi di Amerika Syarikat termasuk esei anda kemasukan (juga dikenali sebagai penyata tujuan atau kenyataan peribadi), transkrip rekod, surat cadangan / rujukan, ujian bahasa

Piscataway adalah sebuah bandar di New Jersey, Amerika Syarikat. Pekan ini menawarkan terlebih dahulu kemudahan pendidikan dan penyelidikan yang berbeza melalui kolej-kolej dan universiti-universiti yang berbeza.

Ijazah Sarjanav di Amerika Piscataway Township di Amerika Syarikat

Hasil Filter

Sarjana Perniagaan dan Sains (MBS)

Rutgers University Professional Science Master's Program
Dalam Talian & Kampus Digabungkan Sepenuh masa Sambilan 18 - 48 bulan Pendaftaran Terbuka Amerika Syarikat Piscataway Township + 1 lagi

Ijazah Sarjana Muda Perniagaan dan Sains (MBS) Rutgers menggabungkan pendidikan berasaskan STEM dengan kursus perniagaan yang dipandu profesional - yang membolehkan graduan kami berjaya dalam pasaran kompetitif semasa. Kami melengkapkan pelajar kami dengan pengetahuan akademik yang inovatif, canggih, kemahiran perniagaan yang diperlukan untuk cemerlang dalam peranan kepimpinan, dan peluang pengalaman untuk membantu mereka menggunakan kemahiran ini dalam situasi dunia sebenar.

Sarjana Perhubungan Buruh dan Pekerjaan (MLER)

Rutgers School of Management and Labor Relations
Kampus Dalam Talian & Kampus Digabungkan Sepenuh masa Sambilan Sept. 2019 Amerika Syarikat Piscataway Township + 1 lagi

Program Master of Labor and Employment Relations (MLER) menghasilkan lulusan yang profesional, pemimpin yang berpengetahuan, dan / atau para penyelidik berdasarkan realiti kontemporari. Graduan mempunyai kerjaya dalam pelbagai jenis organisasi, dari syarikat hingga ke bukan keuntungan, dari kesatuan ke pertubuhan keadilan sosial yang lain, dan dari agensi kerajaan negeri atau persekutuan ke lembaga dasar awam.

Sarjana Pengurusan Sumber Manusia (MHRM)

Rutgers School of Management and Labor Relations
Kampus Sept. 2019 Amerika Syarikat Piscataway Township

Melalui Ijazah Pengurusan Sumber Manusia SMLR (MHRM), anda akan mendapat kunci, kemahiran profesional yang diperlukan untuk menjadi pemimpin organisasi.

Profesional dalam Pengurusan Sumber Manusia

Rutgers School of Management and Labor Relations
Online Sepenuh masa Sambilan 18 bulan Sept. 2019 Amerika Syarikat Piscataway Township + 1 lagi

Program Profesional Rutgers Online Profesional dalam Pengurusan Sumber Manusia (MHRM) direka untuk profesional sumber manusia dan pengurus / penyelia dengan 4 tahun pengalaman yang ingin memajukan karier mereka ke HR atau kedudukan pengurusan kanan.

Sarjana Sains / Sarjana Kejuruteraan dalam Kejuruteraan Kimia dan Biokimia

Rutgers School of Engineering
Kampus Sepenuh masa Sambilan 2 - 3 tahun Sept. 2019 Amerika Syarikat Piscataway Township + 1 lagi

Program Kejuruteraan Kimia dan Biokimia Rutgers menyediakan program lulusan kejuruteraan kimia yang komprehensif dan moden, dengan usaha penyelidikan yang menarik dan inovatif dalam bidang teras seperti nanosains dan nanoteknologi, fenomena pengangkutan, kejuruteraan reaksi, termodinamik dan simulasi molekul, pemisahan dan kejuruteraan sistem proses.

Sarjana dalam Kejuruteraan Sistem Tenaga

Rutgers School of Engineering
Kampus Sepenuh masa Sambilan 2 - 3 tahun Sept. 2019 Amerika Syarikat Piscataway Township + 1 lagi

Rutgers School of Engineering menyediakan pelajar dengan latar belakang teknikal yang kuat dan menyediakan mereka untuk kerjaya kepimpinan dalam profesion yang menarik dan mencabar. Kedua-dua pengajaran dan penyelidikan kami berakar umbi dalam prinsip saintifik sambil menggabungkan pengetahuan mengenai cabaran masa kini.