MASTERSTUDIES.COM.MY

Terbaik Ijazah Sarjanav di Amerika State College di Amerika Syarikat 2019

Tuan A dianugerahkan kepada pelajar yang telah menamatkan pengajian peringkat sarjana dalam bidang tertentu pengajian atau bidang amalan profesional serta menunjukkan tahap yang tinggi penguasaan semasa proses tersebut.

A Master, yang mengambil masa satu hingga dua tahun persekolahan untuk menerima, boleh membantu pelajar meningkatkan kemahiran profesional mereka dan menimba ilmu pengetahuan dalam bidang yang mereka pilih. Peningkatan dalam kemahiran dan pengetahuan boleh membawa kepada kerjaya yang berkemahiran tinggi dengan peluang-peluang untuk kemajuan.

 

Pendidikan di Amerika Syarikat terutamanya yang disediakan oleh sektor awam, dengan kawalan dan pembiayaan datang daripada tiga peringkat: negeri, tempatan, dan persekutuan, supaya.Keperluan umum untuk belajar di peringkat pendidikan yang lebih tinggi di Amerika Syarikat termasuk esei anda kemasukan (juga dikenali sebagai penyata tujuan atau kenyataan peribadi), transkrip rekod, surat cadangan / rujukan, ujian bahasa

Universiti Park adalah pinggir bandar dalaman Dallas Texas. Bandar ini adalah terutamanya sebuah bandar kolej terkenal dengan program-program keagamaan, perniagaan dan pendidikan kejuruteraan.

Ijazah Sarjanav di Amerika State College di Amerika Syarikat

Hasil Filter

Sarjana Pengurusan dan Kepimpinan

Smeal College of Business, Penn State
Dalam Talian & Kampus Digabungkan Sepenuh masa 1 tahun Og 2019 Amerika Syarikat State College

Muncul dengan kemahiran perniagaan penting yang anda perlukan untuk bersaing untuk pengurusan kerjaya awal dan peranan kepimpinan dengan organisasi teratas sebagai sebahagian daripada Sarjana Pengajian Profesional dalam Pengurusan dan Kepimpinan Organisasi dari peringkat Penn State Smeal College of Business peringkat antarabangsa.

Sarjana Perakaunan

Smeal College of Business, Penn State
Kampus Sepenuh masa 1 tahun Sept. 2019 Amerika Syarikat State College

Dalam masa satu tahun, dapatkan pengetahuan dan kemahiran yang diperlukan untuk memenuhi permintaan profesion perakaunan dengan ijazah Sarjana Perakaunan Satu Tahun (MAcc) dari Penn State's Smeal College of Business. Direka untuk pemegang ijazah sarjana muda berpotensi tinggi, program ini menawarkan persediaan CPA dan peluang kerjaya yang diperluaskan.

Sarjana Analisis dan Pembangunan Harta Tanah

Smeal College of Business, Penn State
Dalam Talian & Kampus Digabungkan Sepenuh masa 1 tahun Permintaan Maklumat Amerika Syarikat State College

Mendapatkan alatan dan teknik analisis khusus yang unik untuk industri hartanah dengan gelar sarjana yang ditetapkan oleh Smeal dari Penn State Smeal College of Business yang terakreditasi dan antarabangsa. Hanya dalam satu tahun, muncul dengan kemahiran untuk berjaya dalam karier seperti analisis hartanah komersial, pengurusan portfolio hartanah, penyelidikan hartanah, pinjaman komersial dan banyak lagi.

Sarjana Kewangan Korporat

Smeal College of Business, Penn State
Dalam Talian & Kampus Digabungkan Sepenuh masa 1 tahun Permintaan Maklumat Amerika Syarikat State College

Kembangkan cakap karier anda dengan ijazah kewangan STEM yang telah ditetapkan dari peringkat Penn State Smeal College of Business yang terakreditasi dan antarabangsa yang diiktiraf AACSB. Dalam satu tahun sahaja, mengembangkan kemahiran berfikir kritikal dalam bidang seperti strategi korporat, penilaian, analisis pasaran, belanjawan modal, penggabungan dan pengambilalihan, analisis pelaburan, dan banyak lagi untuk berjaya dalam dunia korporat.