MASTERSTUDIES.COM.MY

Terbaik Ijazah Sarjanav di Amerika Parkville di Amerika Syarikat 2019

Ijazah Sarjana adalah ijazah akademik yang dianugerahkan kepada individu yang berjaya menunjukkan tahap yang lebih tinggi kepakaran. Terdapat dua jenis utama Masters - mengajar dan penyelidikan.

Pendapatan ijazah lanjutan seperti Master yang menawarkan keupayaan untuk meningkatkan set kemahiran anda dan mungkin meningkatkan peluang pekerjaan anda pada masa yang sama. program Master boleh ditawarkan dalam talian atau separuh masa, jadi pelajar boleh melanjutkan pelajaran mereka dalam cara yang mudah untuk mereka.

 

Amerika Syarikat adalah sebuah negara yang besar di Amerika Utara, sering dirujuk sebagai yang "Amerika Syarikat ", yang "Amerika Syarikat ", "United States ", "Amerika ", atau hanya "yang Syarikat ". Kolej Amerika dibiayai oleh "tuisyen " dikenakan kepada pelajar itu, yang selalunya agak mahal, sangat biasa menjulang ke puluhan ribu ringgit setiap tahun.

Parkville adalah sebuah bandar yang terkenal kerana kedai-kedai antik, galeri seni dan sejarah yang kaya. Bandar ini terletak di Missouri, Amerika Syarikat. Parkville adalah rumah sebuah universiti kedudukan tertinggi yang mempunyai pengiktirafan yang besar pada tahun-tahun yang lalu. Kolej swasta berbeza berkhidmat bandar.

Ijazah Sarjanav di Amerika Parkville di Amerika Syarikat

Hasil Filter

induk hal ehwal awam

Park University
Kampus Online 36 jam Sept. 2019 Amerika Syarikat Kansas City Parkville + 1 lagi

Program MPA membolehkan anda untuk menjadi cepat menyesuaikan diri dalam kerjaya anda, memahami dan bersedia untuk merentas sektor multisector dan realiti, dan berjaya membawa dalam persekitaran anda berubah-ubah.

tuan muzik

Park University
Kampus Sept. 2019 Amerika Syarikat Parkville Kansas City

Program Sarjana Ijazah Muzik merupakan kursus lanjutan pengajian bagi pemuzik yang mempunyai ijazah 's bujang dan yang mencari kerjaya sebagai pemuzik profesional.

tuan ijazah pendidikan dalam kepimpinan guru

Park University
Kampus 36 jam Sept. 2019 Amerika Syarikat Kansas City Parkville

Sarjana Muda Pendidikan Guru Kepimpinan, yang mengandungi empat helai, bermula pada bulan Oktober 1995, menjadi program siswazah yang pertama di Sekolah Pendidikan.Ijazah ini

master pendidikan dalam bahasa dan literasi

Park University
Kampus 8 minggu Sept. 2019 Amerika Syarikat Kansas City Parkville

Sarjana Pendidikan Bahasa dan Literasi ijazah direka dengan tiga trek, tiga jenis pendidik: Trek Bilik Darjah Guru, untuk K-12 pendidik sudah memegang pensijilan dan pengajaran di awam dan swasta

Master pendidikan dalam pendidikan awal kanak-kanak

Park University
Kampus Sept. 2019 Amerika Syarikat Kansas City Parkville

Program Sarjana Pendidikan, dengan penekanan dalam Pendidikan Awal Kanak-kanak, direka untuk menyediakan kursus lanjutan mengenai topik-topik tertentu untuk bekerja dengan kanak-kanak kecil, kelahiran melalui gred

Master pendidikan dalam pendidikan dewasa

Park University
Kampus Online Sept. 2019 Amerika Syarikat Kansas City Parkville

Program ini merangkumi prospektus yang progresif dan koheren dalam bidang asas berikut: Asas-asas teori dan falsafah pendidikan dewasa