MASTERSTUDIES.COM.MY

Terbaik Ijazah Sarjanav di Amerika Norman di Amerika Syarikat 2019

Dalam usaha untuk berjaya mendapatkan kelayakan Sarjana, anda akan perlu untuk mendapatkan beberapa kredit dengan meluluskan modul individu. Sarjana paling diajar akan mempunyai beberapa modul teras yang anda wajib lulus untuk mendapatkan kelayakan. Penilaian penyelidikan Sarjana hampir selalu sepenuhnya oleh modul disertasi tunggal atau projek.

Seni digunakan adalah penting untuk membuat reka bentuk menyenangkan dalam semua bidang kehidupan. Tanpa mereka, dunia akan menjadi sangat membosankan. A Sarjana Seni Gunaan memberi anda pemahaman yang lebih mendalam mengenai penggunaan seni dalam bidang-bidang praktikal.

Amerika Syarikat adalah sebuah negara yang besar di Amerika Utara, sering dirujuk sebagai yang "Amerika Syarikat ", yang "Amerika Syarikat ", "United States ", "Amerika ", atau hanya "yang Syarikat ". Kolej Amerika dibiayai oleh "tuisyen " dikenakan kepada pelajar itu, yang selalunya agak mahal, sangat biasa menjulang ke puluhan ribu ringgit setiap tahun.

Norman, sebuah bandar yang terletak di Oklahoma, Amerika Syarikat dikenali dengan kemudahan pendidikan dan penyelidikan yang lebih tinggi. Lebih daripada 30,000 kajian pelajar asli dan komuter di universiti dan kolej di bandar ini.

Ijazah Sarjanav di Amerika Norman di Amerika Syarikat

Hasil Filter

MAcc / MBA

Michael F. Price College of Business, University of Oklahoma
Kampus Sepenuh masa Permintaan Maklumat Amerika Syarikat Norman

Program ijazah dual menggabungkan Pentadbiran Perniagaan dengan Master of Accountancy.

Dual master perakaunan / master sains dalam salah

Michael F. Price College of Business, University of Oklahoma
Kampus Sepenuh masa Permintaan Maklumat Amerika Syarikat Norman

Satu pilihan untuk pelajar yang ingin mengikuti pilihan kerjaya dalam perkhidmatan profesional dan firma perundingan.

Sarjana Pengajian Hukum dalam Undang-undang Orang Asal

The University of Oklahoma - College of Law
Online Sambilan 2 - 2 tahun Permintaan Maklumat Amerika Syarikat Norman

Program Master of Legal Studies (MLS) di OU Law menawarkan program siswazah bagi mereka yang ingin mendapatkan pemahaman yang lebih kuat tentang isu-isu undang-undang dengan orang asli dan asli Amerika.