MASTERSTUDIES.COM.MY

Terbaik Ijazah Sarjanav di Amerika New York di Amerika Syarikat 2019

A induk ijazah 's adalah ijazah akademik siswazah. Satu mesti sudah mempunyai ijazah sarjana muda untuk memohon program sarjana 's. Kebanyakan tuan 'program ijazah s memerlukan pelajar menyelesaikan sarjana ' s tesis atau kertas penyelidikan.

Seni digunakan adalah penting untuk membuat reka bentuk menyenangkan dalam semua bidang kehidupan. Tanpa mereka, dunia akan menjadi sangat membosankan. A Sarjana Seni Gunaan memberi anda pemahaman yang lebih mendalam mengenai penggunaan seni dalam bidang-bidang praktikal.

Amerika Syarikat adalah sebuah negara yang besar di Amerika Utara, sering dirujuk sebagai yang "Amerika Syarikat ", yang "Amerika Syarikat ", "United States ", "Amerika ", atau hanya "yang Syarikat ". Kolej Amerika dibiayai oleh "tuisyen " dikenakan kepada pelajar itu, yang selalunya agak mahal, sangat biasa menjulang ke puluhan ribu ringgit setiap tahun.

Ijazah Sarjanav di Amerika New York di Amerika Syarikat

Hasil Filter

Master dalam pengurusan sukan antarabangsa (ms)

SUNY Cortland
Kampus Sepenuh masa 3 semester Sept. 2019 Amerika Syarikat Cortland

Program ini dirancang untuk pelajar yang berminat untuk bekerja dalam sukan antarabangsa, sama ada di luar Amerika Syarikat atau dengan organisasi sukan antarabangsa dalam tempoh di Amerika Syarikat, dan yang berminat untuk mengambil kelas di kampus dalam bilik darjah tradisional.

Tuan pemasaran antarabangsa (mim)

Hult International Business School
Kampus Sepenuh masa 1 tahun Og 2019 Amerika Syarikat San Francisco Boston United Kingdom London Emiriah Arab Bersatu Dubai China Shanghai New York Cambridge + 9 lagi

Syarikat mahu membezakan tawaran mereka dalam pasaran global, Hult ini satu tahun Sarjana Pemasaran Antarabangsa melengkapkan anda dengan kemahiran pemasaran strategik dan executional diperlukan untuk menonjol.

MPS (Sarjana Pengajian Profesional) di Telekomunikasi Interaktif

NYU | Tisch
Kampus Sepenuh masa 2 tahun Sept. 2019 Amerika Syarikat New York

ITP tidak melatih orang untuk pekerjaan pertama mereka selepas tamat pengajian. Kami melatih orang untuk pekerjaan terakhir mereka.

Sarjana dalam Penyelidikan Operasi dan Kejuruteraan Maklumat

Cornell Tech
Kampus Sepenuh masa 1 tahun Og 2019 Amerika Syarikat New York

Mana-mana perniagaan dalam mana-mana industri memperoleh kelebihan daya saing apabila mereka boleh memanfaatkan data untuk memaklumkan keputusan strategik. Masters ORIE kami akan memberi anda kemahiran matematik dan pemodelan yang anda perlukan untuk meletakkan data untuk berfungsi.

Lanjutan Master dalam Kewangan LATAM

Escuela de Negócios, Universidad Adolfo Ibáñez
Kampus Sambilan 8 bulan Julai 2019 Chile Peñalolén Amerika Syarikat New York United Kingdom London Ecuador Quito Colombia Bogotá Panama Panama City + 10 lagi

LATAM Lanjutan Kewangan kami (AMF) LATAM bertujuan untuk eksekutif kanan, pengarah dan pemilik syarikat di Amerika Latin, dengan pengalaman yang relevan di dunia kewangan, dan dengan minat untuk mengambil bahagian dalam pengalaman pendidikan yang unik yang membolehkan mereka memahami realiti kewangan organisasi yang mengarahkan, dan aplikasi mereka dari pengurusan kanan, terutamanya dalam konteks Amerika Latin. Pemilihan peserta yang ketat mengakibatkan kelas elit berukuran terbatas, di mana dinamika yang menarik dan memperkaya dihasilkan yang secara konsisten diakui oleh peserta program sebagai sumbangan besar kepada pengalaman pendidikan mereka. Setiap peserta membawa pengalaman dan tumpuan khusus mereka kepada masalah yang ditangani, sementara guru menyalurkan dan memerintahkan komen para peserta, untuk mencapai kesimpulan yang sah dan ekonomi yang sesuai, khususnya di Amerika Latin.

Sarjana Pekerjaan Sosial

Adelphi University
Kampus Online Sambilan Sept. 2019 Amerika Syarikat Garden City

Program Master Kerja Sosial Paruh waktu (MSW) yang ditawarkan oleh Adelphi University School of Social Work menggabungkan kajian teoretikal dan latihan dunia nyata untuk mempersiapkan para pelajar untuk pelbagai peluang dan kerjaya yang bermanfaat dalam bidang yang penting dan berkembang.

Kerja Sosial, MSW

Syracuse University - David B. Falk College of Sport and Human Dynamics
Kampus Sepenuh masa Sambilan 4 - 7 tahun Sept. 2019 Amerika Syarikat Syracuse + 1 lagi

Sekolah Kerja Sosial menawarkan program pengajaran kelas dan bidang serentak untuk ijazah induk. Program 60-kredit dasar, yang dijalankan selama dua tahun akademik, terdiri daripada kurikulum asas 24 kredit dan kawasan tumpuan praktikal. Kurikulum asas membantu pelajar membangunkan pengetahuan asas, nilai-nilai, dan kemahiran yang diperlukan untuk amalan amali yang efektif dalam semua bidang kerja sosial.

Sarjana Pengajian Profesional (MPS) dalam Perniagaan Fesyen

LIM College
Kampus Sepenuh masa Sept. 2019 Amerika Syarikat New York

Sudah mempunyai pengalaman industri tetapi ingin mengambil kerjaya anda lebih jauh? Sarjana Pengajian Profesional (MPS) dalam Perniagaan Fesyen akan memberikan anda keupayaan untuk membina gelar sendiri dengan menjahit kursus anda untuk memenuhi keperluan dan matlamat anda.

Program Sarjana Profesional Seni Bina

School of Architecture - Syracuse University
Kampus Sepenuh masa 2 - 3 tahun Sept. 2019 Amerika Syarikat Syracuse

Senibina Syracuse secara konsisten berpasukan di antara sekolah seni bina profesional yang terbaik di negara ini dengan Master of Architecture secara konsisten disenaraikan oleh DesignIntelligence. Sarjana Seni Bina diakreditasi oleh Lembaga Akreditasi Senibina Negara sebagai ijazah profesional yang pertama, satu keperluan perizinan untuk menjadi seorang arkitek amalan di Amerika Syarikat, dan gelar terminal untuk banyak pendidik reka bentuk di seluruh dunia.

Sarjana Pentadbiran Kesihatan - LIU Brooklyn

Long Island University
Kampus Sept. 2019 Amerika Syarikat New York

Pentadbir kesihatan bekerja dalam keadaan klinikal, seperti hospital, rumah kejururawatan, atau amalan perubatan, untuk menguruskan kemudahan atau unit yang lebih kecil di dalamnya. Menurut Biro Statistik Buruh Jabatan Buruh AS, bidang pentadbiran kesihatan dijangka berkembang 20% ​​antara 2016 dan 2026, pada kadar pertumbuhan yang lebih cepat daripada purata pekerjaan.

Master sains dalam komunikasi (ms dalam komunikasi)

The S.I. Newhouse School of Public Communications; The Newhouse School; Newhouse
Online Sepenuh masa Sept. 2019 Amerika Syarikat Syracuse

Komunikasi @ Syracuse adalah Master dalam talian Sains dalam Komunikasi dari SI Newhouse School yang terkenal di dunia komunikasi Awam di Universiti Syracuse. Program ini menawarkan asas dalam komunikasi, media digital, media sosial dan kewartawanan digital dengan kursus yang diajar oleh Newhouse fakulti yang sama yang mengajar di kampus. Pelajar boleh memilih daripada tiga pengkhususan: Advertising, Perhubungan Awam dan Kewartawanan Inovasi. Direka untuk profesional yang bekerja, MS dalam Communications menawarkan kelas-kelas dalam talian secara langsung, kandungan kursus dinamik dan pengalaman rendaman di-orang di bandar-bandar di seluruh dunia.

Sarjana dalam Pengurusan Perkhidmatan Kesihatan (MPA)

Mercy College
Kampus Online Sepenuh masa Sambilan Sept. 2019 Amerika Syarikat Dobbs Ferry USA Online + 2 lagi

Mempelopori prospek pendidikan dan kerjaya anda dalam penjagaan kesihatan Pengurus penjagaan kesihatan memainkan peranan utama dalam persekitaran penjagaan kesihatan yang berubah pesat hari ini.

Master kejuruteraan dalam bidang kejuruteraan industri & sistem

Rochester Institute of Technology (RIT)
Kampus Sepenuh masa Sambilan 2 tahun Sept. 2019 Amerika Syarikat Rochester + 1 lagi

Nakhoda kejuruteraan dalam bidang kejuruteraan industri memberi tumpuan kepada reka bentuk, peningkatan, dan pemasangan sistem bersepadu orang, bahan, maklumat, peralatan, dan tenaga.

MPS dalam Pengurusan - Pengkhususan Perakaunan

Cornell SC Johnson College of Business, Cornell University
Kampus Sepenuh masa 1 tahun Og 2019 Amerika Syarikat Ithaca

The MPS Johnson dalam Pengurusan - Pengkhususan Perakaunan adalah program satu tahun yang dipercepatkan yang menyediakan pelajar untuk mengambil peperiksaan CPA dan menjadi pemimpin dan pengurus yang berjaya dalam bidang perakaunan.

Ekonomi (MA / MS)

The New School
Kampus Sepenuh masa Sambilan 2 - 3 tahun Permintaan Maklumat Amerika Syarikat New York + 1 lagi

Jabatan Ekonomi di The New School for Social Research menawarkan pendekatan yang luas dan kritikal terhadap kajian ekonomi, yang meliputi pelbagai pemikiran, termasuk ekonomi Keynesian dan post-Keynesian; ekonomi politik klasik Smith, Ricardo, dan Marx; pendekatan struktur dan institutionalist kepada ekonomi; dan ekonomi neoklasik.