Filter
Ijazah Sarjana
Amerika Syarikat New Jersey Lawrence Township Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik Ijazah Sarjanav di Amerika Lawrence Township di Amerika Syarikat 2019

Pengajian Sarjana peringkat melibatkan kajian khusus dalam bidang penyelidikan atau kawasan amalan profesional. Pendapatan ijazah sarjana menunjukkan tahap yang lebih tinggi penguasaan subjek. Pendapatan ijazah sarjana boleh mengambil mana-mana sahaja dari setahun untuk tiga atau empat tahun. Sebelum anda boleh lulus, anda biasanya perlu menulis dan mempertahankan tesis, kertas yang panjang yang merupakan kemuncak kepada penyelidikan khusus anda.

A Master ialah program akademik siswazah peringkat yang mengambil masa selama dua tahun di luar ijazah sarjana muda menerima. Sarjana ditawarkan dalam banyak kepakaran yang berbeza, dan bergantung kepada sekolah, mereka juga boleh ditawarkan dalam talian atau secara peribadi. Pendapatan Master yang boleh membawa kepada peluang pekerjaan yang meningkat bagi graduan.

 

 

Amerika Syarikat adalah sebuah negara yang besar di Amerika Utara, sering dirujuk sebagai yang "Amerika Syarikat ", yang "Amerika Syarikat ", "United States ", "Amerika ", atau hanya "yang Syarikat ". Kolej Amerika dibiayai oleh "tuisyen " dikenakan kepada pelajar itu, yang selalunya agak mahal, sangat biasa menjulang ke puluhan ribu ringgit setiap tahun.

Terkenal kerana menjadi salah satu bandar tertua di Atlanta, Lawrenceville, Georgia adalah rumah kepada lebih 28,000 penduduk. Bandar ini disampaikan oleh daerah sekolah cergas yang mempunyai banyak sekolah-sekolah awam dan swasta. Selain mempunyai perpustakaan berfungsi besar, bandar ini juga menjadi tuan rumah dua institusi pengajian tinggi.

Ijazah Sarjanav di Amerika Lawrence Township di Amerika Syarikat

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

Hasil

Ijazah
Lokasi
Amerika Syarikat
New Jersey
Lawrence Township
Jenis pengajian
Secara
Rider University College of Business Administration

Mengambil kerjaya perakaunan anda ke peringkat seterusnya dengan Master Rider 's program Perakaunan. Anda 'll membangunkan kecekapan yang diperlukan teknikal ya ... [+]

Mengambil kerjaya perakaunan anda ke peringkat seterusnya dengan Master Rider 's program Perakaunan. Anda 'll membangunkan kecekapan yang diperlukan teknikal yang anda perlukan dan memenuhi syarat-syarat kredit jam berkembang bagi pelesenan dalam bidang perakaunan yang pesat berubah. Anda juga boleh membangunkan kerjaya di kawasan luar perakaunan awam, termasuk entiti korporat, kewangan atau kerajaan melalui tawaran kursus elektif kami.

Kursus diajar dalam bahagian-bahagian kecil, biasanya dengan sepenuh masa fakulti memegang ijazah kedoktoran. Kebanyakan yang terlibat dalam penyelidikan dalam bidang masing-masing dan mempunyai pengalaman perniagaan juga. Mengambil kesempatan daripada setiap peluang dalam program ini diiktiraf AACSB International. Plus, kerana kebanyakan pelajar yang bekerja dalam jawatan profesional atau pengurusan, mereka membawa pelbagai pengalaman perniagaan untuk berkongsi. ... [-]

Amerika Syarikat Lawrence Township