MASTERSTUDIES.COM.MY

Terbaik Ijazah Sarjanav di Amerika Glassboro di Amerika Syarikat 2019

Tuan adalah tahap pertama siswazah kursus dan boleh diperolehi selepas anda menerima ijazah sarjana muda. Memperoleh sarjana biasanya memerlukan dua tahun pengajian sepenuh masa, yang berjumlah 36-54 kredit semester.

 

A Master, yang mengambil masa satu hingga dua tahun persekolahan untuk menerima, boleh membantu pelajar meningkatkan kemahiran profesional mereka dan menimba ilmu pengetahuan dalam bidang yang mereka pilih. Peningkatan dalam kemahiran dan pengetahuan boleh membawa kepada kerjaya yang berkemahiran tinggi dengan peluang-peluang untuk kemajuan.

 

Amerika Syarikat adalah sebuah negara yang besar di Amerika Utara, sering dirujuk sebagai yang "Amerika Syarikat ", yang "Amerika Syarikat ", "United States ", "Amerika ", atau hanya "yang Syarikat ". Kolej Amerika dibiayai oleh "tuisyen " dikenakan kepada pelajar itu, yang selalunya agak mahal, sangat biasa menjulang ke puluhan ribu ringgit setiap tahun.

Glassboro, New Jersey adalah sebuah kota kecil rumah kepada 19,000 penduduk yang membentuk masyarakat yang kukuh. Sejak lewat 1800-an, Glassboro mempunyai sistem pendidikan yang berkesan yang terdiri daripada kedua-dua sekolah awam dan swasta. Ia juga menjadi tuan rumah Universiti Rowan yang terkenal yang dikenali untuk Glassboro Sidang Kemuncak Persidangan.

Ijazah Sarjanav di Amerika Glassboro di Amerika Syarikat

Hasil Filter

Sarjana Pentadbiran Perniagaan

Rowan University College of Business
Kampus Sepenuh masa Permintaan Maklumat Amerika Syarikat Glassboro

MBA adalah ijazah profesional pilihan untuk kerjaya dalam perniagaan dan industri, agensi kerajaan atau institusi bukan keuntungan.