Filter
Ijazah Sarjana
Amerika Syarikat New Jersey Glassboro Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik Ijazah Sarjanav di Amerika Glassboro di Amerika Syarikat 2019

Tuan adalah tahap pertama siswazah kursus dan boleh diperolehi selepas anda menerima ijazah sarjana muda. Memperoleh sarjana biasanya memerlukan dua tahun pengajian sepenuh masa, yang berjumlah 36-54 kredit semester.

 

A Master, yang mengambil masa satu hingga dua tahun persekolahan untuk menerima, boleh membantu pelajar meningkatkan kemahiran profesional mereka dan menimba ilmu pengetahuan dalam bidang yang mereka pilih. Peningkatan dalam kemahiran dan pengetahuan boleh membawa kepada kerjaya yang berkemahiran tinggi dengan peluang-peluang untuk kemajuan.

 

Amerika Syarikat adalah sebuah negara yang besar di Amerika Utara, sering dirujuk sebagai yang "Amerika Syarikat ", yang "Amerika Syarikat ", "United States ", "Amerika ", atau hanya "yang Syarikat ". Kolej Amerika dibiayai oleh "tuisyen " dikenakan kepada pelajar itu, yang selalunya agak mahal, sangat biasa menjulang ke puluhan ribu ringgit setiap tahun.

Glassboro, New Jersey adalah sebuah kota kecil rumah kepada 19,000 penduduk yang membentuk masyarakat yang kukuh. Sejak lewat 1800-an, Glassboro mempunyai sistem pendidikan yang berkesan yang terdiri daripada kedua-dua sekolah awam dan swasta. Ia juga menjadi tuan rumah Universiti Rowan yang terkenal yang dikenali untuk Glassboro Sidang Kemuncak Persidangan.

Ijazah Sarjanav di Amerika Glassboro di Amerika Syarikat

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

Hasil

Ijazah
Lokasi
Amerika Syarikat
New Jersey
Glassboro
Jenis pengajian
Secara
Rowan University College of Business

MBA adalah ijazah profesional pilihan untuk kerjaya dalam perniagaan dan industri, agensi kerajaan atau institusi bukan keuntungan. ... [+]

MBA adalah ijazah profesional pilihan untuk kerjaya dalam perniagaan dan industri, agensi kerajaan atau institusi bukan keuntungan. Ia menggabungkan kajian yang ketat tentang disiplin perniagaan dengan orientasi pengalaman dan sangat sesuai untuk profesional yang bekerja. Calon pelajar tanpa kursus asas sarjana yang diperlukan boleh mendaftar sebagai pelajar Pra MBA semasa menamatkan kursus asas sarjana yang diperlukan. Keperluan Kursus Asas (Tertakluk kepada kelulusan oleh pengarah program) Keperluan Pra-MBA: Pelajar mesti mengemukakan bukti untuk mengikuti kursus kolej ijazah yang setara dengan kursus Rowan yang disenaraikan di bawah: Asas Perakaunan (Setaraf dengan Kewangan & Pengurusan Perakaunan) Prinsip Ekonomi: Perspektif Global (Bersamaan dengan Macroeconomics dan Microeconomics) Teknik & Aplikasi Kalkulus (atau setara) Statistik I (atau yang setaraf) Prinsip Pemasaran Pengurusan Operasi Prinsip Kewangan Keperluan Kursus untuk Program MBA KURSUS YANG DIPERLUKAN 27 SH (semua kursus adalah 3 SH kecuali dinyatakan sebaliknya.) 0501.518 Kemahiran Pengurusan Integratif 0503.500 Perakaunan Pengurusan 0504.500 Pengurusan Kewangan 0506.500 Tingkah Laku dan Teori Organisasi 0507.500 Peralatan Keputusan Pengurusan 0506.502 Perniagaan dan Masyarakat Antarabangsa Pengurusan Pemasaran 0509.500 0702.500 Isu dalam Sistem Maklumat Pengurusan 0501.521 Seminar MBA Integratif PILIHAN PERNIAGAAN 9 SH Kursus elektif membenarkan pelajar MBA menyesuaikan program dengan keperluan khas untuk pembangunan kerjaya. Kursus elektif ini boleh difokuskan dalam bidang seperti Perakaunan, Kewangan, Pengurusan, Pemasaran atau MIS. Pengkhususan pilihan ditawarkan dalam Perakaunan, Kewangan dan Pengurusan. Pelajar juga dibenarkan mengambil kursus elektif yang berkaitan dengan program lulusan Rowan yang lain, seperti ekonomi, kejuruteraan, perhubungan awam, dan pentadbiran sekolah. Pilihan di luar program MBA Rowan mesti mempunyai kelulusan pengarah program MBA. Kursus elektif... [-]

Amerika Syarikat Glassboro
Permintaan Maklumat
Sepenuh masa
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu