Filter
Ijazah Sarjana
Amerika Syarikat Alabama Mobile Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik Ijazah Sarjanav di Amerika Mobile di Amerika Syarikat 2019

Tuan A dianugerahkan kepada pelajar yang telah menamatkan pengajian peringkat sarjana dalam bidang tertentu pengajian atau bidang amalan profesional serta menunjukkan tahap yang tinggi penguasaan semasa proses tersebut.

Selepas memperoleh ijazah sarjana muda, ramai pelajar membuat keputusan untuk meningkatkan pengalaman dan pendidikan mereka dengan mengejar seorang Master. Sarjana boleh mengambil kira-kira dua tahun untuk mendapatkan, dan terdapat program yang ditawarkan dalam pelbagai bidang supaya pelajar dapat mencari penekanan yang bekerja untuk mereka dan matlamat mereka.

 

Pendidikan di Amerika Syarikat terutamanya yang disediakan oleh sektor awam, dengan kawalan dan pembiayaan datang daripada tiga peringkat: negeri, tempatan, dan persekutuan, supaya.Keperluan umum untuk belajar di peringkat pendidikan yang lebih tinggi di Amerika Syarikat termasuk esei anda kemasukan (juga dikenali sebagai penyata tujuan atau kenyataan peribadi), transkrip rekod, surat cadangan / rujukan, ujian bahasa

Mobile adalah sebuah bandar di negeri Alabama, Amerika Syarikat. Yang terletak di persimpangan Sungai Mobil dan Mobil teluk bandar adalah pelabuhan yang tunggal di Alabama. Bersama-sama dengan kolej komuniti universiti dan kolej dalam tawaran bandar siswazah dan pasca siswazah dalam program perubatan, pentadbiran perniagaan, HR, keadilan jenayah, seni, undang-undang, IT dan sebagainya.

Ijazah Sarjanav di Amerika Mobile di Amerika Syarikat

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

Hasil

Ijazah
Lokasi
Amerika Syarikat
Alabama
Mobile
Jenis pengajian
Secara
Mitchell College of Business, University of South Alabama (MCOB)

Ijazah Sarjana Perakaunan adalah program khusus yang direka untuk menyediakan pelajar dengan kursus lanjutan dalam bidang perakaunan. ... [+]

Ijazah Sarjana Perakaunan adalah program khusus yang direka untuk menyediakan pelajar dengan kursus lanjutan dalam bidang perakaunan. Ia adalah kepentingan utama untuk individu yang berminat dalam kerjaya sebagai Akauntan Awam yang Diperakui, akauntan pengurusan, dan akauntan kerajaan.

Syarat Kemasukan

Seorang pelajar yang mempunyai ijazah sarjana muda dengan kurang daripada 3.0 tetapi lebih tinggi daripada 2.5 (A = 4.0) atau purata gred minimum mata sebanyak 2.75 pada 64 jam terakhir semester kerja kolej boleh mencapai Kemasukan Sementara dengan syarat pelajar itu mempunyai GMAT yang memuaskan skor berdasarkan salah satu formula berikut:

200 x GPA + GMAT = 1050 atau 200 x UDGPA (64 jam terakhir) + GMAT = 1100 ... [-]

Amerika Syarikat Mobile
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Mitchell College of Business, University of South Alabama (MCOB)

Program Mitchell MBA yang diiktiraf sepenuhnya oleh AACSB International - tahap tertinggi akreditasi perniagaan di seluruh dunia. ... [+]

Program Mitchell MBA yang diiktiraf sepenuhnya oleh AACSB International - tahap tertinggi akreditasi perniagaan di seluruh dunia. Kami telah menyusun program untuk memenuhi keperluan profesional kerjaya sepenuh masa dan pengurus, dan juga para graduan yang berminat untuk melanjutkan pengetahuan mereka dalam bidang perniagaan. Semua kerja asas bangunan dibina ke dalam kurikulum kursus 14, yang membolehkan pelajar dari mana-mana latar belakang ijazah pertama untuk segera memulakan pengajian siswazah.

Ciri-ciri program ini

Setiap MBA kelas baru dilancarkan pada musim gugur untuk menyediakan kohort dengan identiti yang jelas dan satu peluang untuk rangkaian dengan profesional pengurusan lain dalam kelas yang Pelajar-pelajar mempunyai latar belakang yang sama kerana mereka kemajuan melalui program ini kerana semua kerja asas bangunan dibina ke dalam Mitchell MBA. Sekutu dalam kelas MBA mendaftar untuk yang sama dua kelas setiap penggal dengan kelas mesyuarat dua malam seminggu - mesyuarat pertama 6:00-7:15 diikuti oleh kursus kedua di 7:30-8:45. Setiap kelas MBA mengambil bahagian dalam seminar berasaskan berundur-semasa musim luruh dan musim bunga semester dua tahun pertama program ini untuk memberi tumpuan kepada topik pengurusan khusus dan memberi peluang pembinaan pasukan tambahan. Kurikulum ini menyediakan pengetahuan teras dan kemahiran yang diperlukan untuk berjaya menguruskan organisasi, di samping meningkatkan keupayaan membuat keputusan individu setiap pelajar 's. Pasukan kajian yang kukuh dan berkesan boleh dengan mudah dibentuk dan dikawal sepanjang program ini kerana setiap kelas MBA akan mengambil semua kelas bersama-sama. ... [-]
Amerika Syarikat Mobile