MASTERSTUDIES.COM.MY

Terbaik Ijazah Sarjanav di Amerika Missouri di Amerika Syarikat 2019

Dalam usaha untuk berjaya mendapatkan kelayakan Sarjana, anda akan perlu untuk mendapatkan beberapa kredit dengan meluluskan modul individu. Sarjana paling diajar akan mempunyai beberapa modul teras yang anda wajib lulus untuk mendapatkan kelayakan. Penilaian penyelidikan Sarjana hampir selalu sepenuhnya oleh modul disertasi tunggal atau projek.

Pendapatan Master yang memerlukan dua tahun pendidikan selepas memperoleh Ijazah Sarjana Muda a. Ini ijazah lanjutan boleh membantu pelajar untuk mencapai matlamat pendidikan dan profesional mereka, kerana kekangan untuk pelajar kereta api program bantuan Sarjana dalam kemahiran dan pengetahuan yang perlu mendarat kerjaya impian mereka.

 

Pendidikan di Amerika Syarikat terutamanya yang disediakan oleh sektor awam, dengan kawalan dan pembiayaan datang daripada tiga peringkat: negeri, tempatan, dan persekutuan, supaya.Keperluan umum untuk belajar di peringkat pendidikan yang lebih tinggi di Amerika Syarikat termasuk esei anda kemasukan (juga dikenali sebagai penyata tujuan atau kenyataan peribadi), transkrip rekod, surat cadangan / rujukan, ujian bahasa

Ijazah Sarjanav di Amerika Missouri di Amerika Syarikat

Hasil Filter

Master seni bina

Drury University
Kampus Sepenuh masa Sept. 2019 Amerika Syarikat Springfield

Ditubuhkan pada tahun 1984 di Universiti Drury di Springfield, Missouri, yang Hammons Sekolah Seni Bina adalah program ijazah profesional lima tahun bertauliah yang menawarkan Ijazah Sarjana Senibina.

Sarjana dalam Kepimpinan Strategik

Stephens College
Online Sepenuh masa Sambilan 24 bulan Permintaan Maklumat Amerika Syarikat Columbia + 1 lagi

Kerana kita percaya kekuatan pendidikan adalah keupayaannya untuk memperkuat pemimpin.

Sarjana Pentadbiran Awam

Missouri State University
Kampus Sepenuh masa Sambilan 1 - 4 tahun Sept. 2019 Amerika Syarikat Springfield + 1 lagi

Program lepasan pentadbiran awam Missouri State diakreditasi oleh Persatuan Kebangsaan Sekolah Hal Ehwal Awam dan Pentadbiran melalui proses akreditasi nasional yang ketat.

Sarjana Sains Semulajadi dan Gunaan

Missouri State University
Kampus Sepenuh masa Sambilan 1 - 4 tahun Sept. 2019 Amerika Syarikat Springfield + 1 lagi

Program MNAS adalah satu-satunya jenisnya di rantau Missouri barat daya. Program unik ini menawarkan spektrum pilihan untuk memilih dua bidang pengajian di pelbagai jabatan atau sekolah.

Sarjana Pentadbiran Kesihatan

Missouri State University
Kampus Sepenuh masa Sambilan 2 - 4 tahun Sept. 2019 Amerika Syarikat Springfield + 1 lagi

Program kami menyediakan anda kerjaya dalam pengurusan dan pentadbiran penjagaan kesihatan. Menguruskan organisasi penjagaan kesihatan dalam suasana dinamik dan kompleks hari ini adalah profesion yang mencabar, dan eksekutif yang berkelayakan diperlukan untuk memimpin organisasi dalam menyediakan penjagaan pesakit yang berkualiti tinggi dengan cara yang paling kos efektif.

induk hal ehwal awam

Park University
Kampus Online 36 jam Sept. 2019 Amerika Syarikat Kansas City Parkville + 1 lagi

Program MPA membolehkan anda untuk menjadi cepat menyesuaikan diri dalam kerjaya anda, memahami dan bersedia untuk merentas sektor multisector dan realiti, dan berjaya membawa dalam persekitaran anda berubah-ubah.

tuan muzik

Park University
Kampus Sept. 2019 Amerika Syarikat Parkville Kansas City

Program Sarjana Ijazah Muzik merupakan kursus lanjutan pengajian bagi pemuzik yang mempunyai ijazah 's bujang dan yang mencari kerjaya sebagai pemuzik profesional.

tuan ijazah pendidikan dalam kepimpinan guru

Park University
Kampus 36 jam Sept. 2019 Amerika Syarikat Kansas City Parkville

Sarjana Muda Pendidikan Guru Kepimpinan, yang mengandungi empat helai, bermula pada bulan Oktober 1995, menjadi program siswazah yang pertama di Sekolah Pendidikan.Ijazah ini

master pendidikan dalam bahasa dan literasi

Park University
Kampus 8 minggu Sept. 2019 Amerika Syarikat Kansas City Parkville

Sarjana Pendidikan Bahasa dan Literasi ijazah direka dengan tiga trek, tiga jenis pendidik: Trek Bilik Darjah Guru, untuk K-12 pendidik sudah memegang pensijilan dan pengajaran di awam dan swasta

Master pendidikan dalam pendidikan awal kanak-kanak

Park University
Kampus Sept. 2019 Amerika Syarikat Kansas City Parkville

Program Sarjana Pendidikan, dengan penekanan dalam Pendidikan Awal Kanak-kanak, direka untuk menyediakan kursus lanjutan mengenai topik-topik tertentu untuk bekerja dengan kanak-kanak kecil, kelahiran melalui gred

Master pendidikan dalam pendidikan dewasa

Park University
Kampus Online Sept. 2019 Amerika Syarikat Kansas City Parkville

Program ini merangkumi prospektus yang progresif dan koheren dalam bidang asas berikut: Asas-asas teori dan falsafah pendidikan dewasa

Sarjana Pentadbiran Kesihatan

William Woods University
Online Sepenuh masa Sept. 2019 Amerika Syarikat Fulton

Sediakan untuk peranan kepimpinan dalam bidang penjagaan kesihatan yang semakin meningkat melalui pengalaman dunia nyata dan kursus praktikal.

Master pendidikan di batang

William Woods University
Online Sepenuh masa Sept. 2019 Amerika Syarikat Fulton

Pelajar setiap zaman mesti bersedia untuk berfikir secara mendalam mengenai menyelesaikan masalah yang paling mendesak di dunia - mereka yang berada di tangan, dan orang-orang di masa hadapan. ey adalah esok penyelidik, pemimpin, inovator dan pendidik. Malangnya, terlalu sedikit guru bersedia untuk mengajar c nuansa dengan khusus Sains, Teknologi, Kejuruteraan dan Matematik (STEM).

Sarjana Pendidikan (med) dalam olahraga / Aktiviti pentadbiran

William Woods University
Kampus Sepenuh masa 30 jam Permintaan Maklumat Amerika Syarikat Fulton

Mengetuai berprofil tinggi program olahraga / aktiviti sekolah memerlukan kemahiran dalam pengurusan kemudahan, merekrut, publisiti, undang-undang dan banyak lagi. The William Woods Universiti Sarjana Pendidikan Olahraga / Aktiviti Pentadbiran adalah salah satu daripada segelintir program di negara ini yang melatih anda dalam kemahiran ini di semua peringkat, dari sekolah menengah melalui sekolah tinggi dan kolej. Kursus akan menyediakan anda untuk merumuskan amalan berkesan untuk merekrut ahli sukan, jurulatih, dan pegawai-pegawai; Pengurusan masa; mengekalkan amatir; undang-undang sukan; pengurusan kemudahan dan penjadualan; pengurusan fiskal, dan perhubungan awam dan pemasaran.

Sarjana Pendidikan Dalam Talian (MEd) dalam Kurikulum dan Arahan

William Woods University
Online Sambilan Sept. 2019 Amerika Syarikat Fulton

Ijazah ini menyediakan anda untuk memberi respons kepada budaya, demografi, teknologi dan kuasa lain yang membentuk pendidikan hari ini dengan merancang dan membangunkan kurikulum untuk kelas anda dan menilai keberkesanannya. Anda