MASTERSTUDIES.COM.MY

Terbaik Ijazah Sarjanav di Amerika Mississippi di Amerika Syarikat 2019

Ijazah Sarjana memberikan anda peluang untuk sama ada melanjutkan pemahaman anda tentang sesuatu soalan atau dilaksanakan dengan cara menggunakan yang sama sekali berbeza kemahiran yang telah diperolehi daripada ijazah sarjana muda anda sebelum ini.

Seni digunakan adalah penting untuk membuat reka bentuk menyenangkan dalam semua bidang kehidupan. Tanpa mereka, dunia akan menjadi sangat membosankan. A Sarjana Seni Gunaan memberi anda pemahaman yang lebih mendalam mengenai penggunaan seni dalam bidang-bidang praktikal.

Amerika Syarikat kekal destinasi di dunia yang paling popular untuk pelajar antarabangsa. Universiti di Amerika Syarikat menguasai ranking dunia dan negara ini juga menawarkan pelbagai lokasi kajian yang menarik. Sistem universiti negeri sebahagiannya subsidi oleh kerajaan negeri, dan mungkin mempunyai banyak kampus merebak di seluruh negeri ini, dengan ratusan ribu pelajar.

Ijazah Sarjanav di Amerika Mississippi di Amerika Syarikat

Hasil Filter

Master dalam kepimpinan pendidikan

Mississippi College
Campus Sepenuh masa 15  September 2019 Amerika Syarikat Jackson

Mississippi College menyediakan pendidikan kepimpinan yang luar biasa yang meletakkan penekanan yang lebih kepada pengajaran dan pembelajaran. Program Ijazah Sarjana unik kami dalam penyediaan Kepimpinan Pendidikan berhati-hati memilih ahli kohort setiap musim bunga untuk memulakan program modular 15 bulan yang terdiri daripada 39 jam semester, yang bermula dalam tempoh musim panas. Fakulti ini menawarkan perspektif yang berpengalaman dan inovatif dan memberikan satu siri modul memberi tumpuan kepada enam dimensi kepimpinan.

tuan penerbangan komersial

Delta State University, College of Business
Online Sambilan September 2019 Amerika Syarikat Cleveland

Program Sarjana Aviation Commercial memberikan pemahaman yang fokus konsep penerbangan dan operasi. Program ini berorientasikan pengurusan penerbangan dan pendidikan penerbangan.

Master perakaunan profesional (MPAC)

Delta State University, College of Business
Campus Sepenuh masa September 2019 Amerika Syarikat Cleveland

Program Master of Professional Accounting (MPAC) menyediakan kajian mendalam dalam bidang perakaunan. Program ini menawarkan kajian lanjutan untuk individu yang terlibat dalam, atau mencari kerjaya dalam, perakaunan awam, industri, dan kerajaan.

Tuan perakaunan profesional

College of Business at The University of Southern Mississippi
Campus Sepenuh masa September 2019 Amerika Syarikat Hattiesburg

Objektif kurikulum siswazah (MPA) adalah untuk menyediakan lebih mendalam dan meluas dalam perakaunan dan dalam persediaan untuk kerjaya profesional di kedua-dua perakaunan awam dan bidang perakaunan pengurusan.

latihan tenaga kerja dan pembangunan (WTD) - format eksekutif

College of Business at The University of Southern Mississippi
Campus Sambilan September 2019 Amerika Syarikat Hattiesburg

Penekanan program ini adalah bagaimana untuk menentukan dan latihan reka bentuk dan campur tangan bukan pengajaran yang boleh meningkatkan prestasi pada pekerja, proses kerja, dan tahap organisasi