MASTERSTUDIES.COM.MY

Terbaik Ijazah Sarjanav di Amerika Hattiesburg di Amerika Syarikat 2019

Dalam usaha untuk berjaya mendapatkan kelayakan Sarjana, anda akan perlu untuk mendapatkan beberapa kredit dengan meluluskan modul individu. Sarjana paling diajar akan mempunyai beberapa modul teras yang anda wajib lulus untuk mendapatkan kelayakan. Penilaian penyelidikan Sarjana hampir selalu sepenuhnya oleh modul disertasi tunggal atau projek.

Pendapatan ijazah lanjutan seperti Master yang menawarkan keupayaan untuk meningkatkan set kemahiran anda dan mungkin meningkatkan peluang pekerjaan anda pada masa yang sama. program Master boleh ditawarkan dalam talian atau separuh masa, jadi pelajar boleh melanjutkan pelajaran mereka dalam cara yang mudah untuk mereka.

 

Amerika Syarikat kekal destinasi di dunia yang paling popular untuk pelajar antarabangsa. Universiti di Amerika Syarikat menguasai ranking dunia dan negara ini juga menawarkan pelbagai lokasi kajian yang menarik. Sistem universiti negeri sebahagiannya subsidi oleh kerajaan negeri, dan mungkin mempunyai banyak kampus merebak di seluruh negeri ini, dengan ratusan ribu pelajar.

Bandar Hattiesburg terletak di negeri Mississippi. Ditubuhkan pada tahun 1882, penduduk di bandar ini telah terus berkembang kepada lebih daripada 45,000. Dalam sempadannya, anda akan mendapati Universiti Southern Mississippi yang merupakan satu institusi yang menawarkan pelbagai program. Juga dalam, adalah sebuah institusi swasta.

Ijazah Sarjanav di Amerika Hattiesburg di Amerika Syarikat

Hasil Filter

Tuan perakaunan profesional

College of Business at The University of Southern Mississippi
Campus Sepenuh masa September 2019 Amerika Syarikat Hattiesburg

Objektif kurikulum siswazah (MPA) adalah untuk menyediakan lebih mendalam dan meluas dalam perakaunan dan dalam persediaan untuk kerjaya profesional di kedua-dua perakaunan awam dan bidang perakaunan pengurusan.

latihan tenaga kerja dan pembangunan (WTD) - format eksekutif

College of Business at The University of Southern Mississippi
Campus Sambilan September 2019 Amerika Syarikat Hattiesburg

Penekanan program ini adalah bagaimana untuk menentukan dan latihan reka bentuk dan campur tangan bukan pengajaran yang boleh meningkatkan prestasi pada pekerja, proses kerja, dan tahap organisasi