MASTERSTUDIES.COM.MY

Terbaik Ijazah Sarjanav di Amerika Minnesota di Amerika Syarikat 2019

Tuan A merujuk kepada menyempurnakan sesuatu program pengajian siswazah yang menyediakan pelajar untuk melanjutkan pengetahuan mereka mengenai subjek tertentu atau memajukan kerjaya mereka. Majoriti tuan diberikan oleh kerajaan atau awam universiti.

Seni digunakan adalah penting untuk membuat reka bentuk menyenangkan dalam semua bidang kehidupan. Tanpa mereka, dunia akan menjadi sangat membosankan. A Sarjana Seni Gunaan memberi anda pemahaman yang lebih mendalam mengenai penggunaan seni dalam bidang-bidang praktikal.

Amerika Syarikat kekal destinasi di dunia yang paling popular untuk pelajar antarabangsa. Universiti di Amerika Syarikat menguasai ranking dunia dan negara ini juga menawarkan pelbagai lokasi kajian yang menarik. Sistem universiti negeri sebahagiannya subsidi oleh kerajaan negeri, dan mungkin mempunyai banyak kampus merebak di seluruh negeri ini, dengan ratusan ribu pelajar.

Ijazah Sarjanav di Amerika Minnesota di Amerika Syarikat

Hasil Filter

LLM dalam Undang-undang Tenaga

Vermont Law School
Campus Sepenuh masa Sambilan 1 - 5  September 2019 Amerika Syarikat Royalton + 1 lagi

LLM dalam Undang-undang Tenaga menyiapkan anda untuk mengkhusus dalam undang-undang dan dasar yang berkaitan dengan penggunaan tenaga, pengeluaran, dan penghantaran.

Sarjana Peraturan Tenaga

Vermont Law School
Campus Sepenuh masa Sambilan 1 - 5  September 2019 Amerika Syarikat Royalton + 1 lagi

Ijazah Sarjana dari Vermont Law School lebih banyak daripada teori undang-undang. Program MERL difokuskan pada undang-undang dan dasar yang mentadbir penggunaan, pengeluaran, dan penghantaran tenaga.

Sarjana Undang-undang Alam Sekitar

Vermont Law School
Campus Online Sepenuh masa Sambilan 1 - 5  September 2019 Amerika Syarikat Royalton + 2 lagi

Program MELP difokuskan pada aspek politik, saintifik, dan komunikasi undang-undang alam sekitar, dengan penekanan terhadap ekonomi dan advokasi.

tuan perniagaan maple administration- program dusun

G. R. Herberger College of Business, Saint Cloud State University
Campus 26  September 2019 Amerika Syarikat Maple Grove St. Cloud

The SCSU Maple Grove MBA sasaran kumpulan kerja untuk memudahkan kerja-kerja dan penjadualan sekolah dan menyediakan pelajar dengan kurikulum yang bernilai tinggi dan unik.

Sarjana Pekerjaan Sosial

Saint Mary's University of Minnesota Online
Online Sepenuh masa Pendaftaran Terbuka Amerika Syarikat Winona

Dapatkan kemahiran yang anda perlukan untuk cemerlang dalam kerja sosial klinikal dengan program MSW yang berpatutan. Siswazah bersedia untuk merawat individu, pasangan, keluarga, kumpulan dan masyarakat. Track 60-kredit Tradisional (tidak ada BSW) dan 30-kredit Track Standing Advanced (dengan BSW) yang ada.

Sarjana Pendidikan dalam Reka Bentuk Pembelajaran dan Teknologi

Saint Mary's University of Minnesota Online
Online Sepenuh masa Pendaftaran Terbuka Amerika Syarikat Winona

Diperkenalkan kepada pendidik dan pentadbir K-12, Universiti Saint Mary's Online of Master of Education dalam Teknologi Reka Bina Pembelajaran dan Teknologi berpasangan dengan pandangan teknologi dengan penyelidikan terobosan, sehingga anda dapat membuat arsitek penyelesaian pendidikan untuk pelajar yang beragam. Terokai transformasi bidang pendidikan seperti pembelajaran berpusatkan pelajar menggunakan teknologi sebagai alat pemikiran, memperibadikan pembelajaran, dan memanfaatkan minda untuk mengoptimumkan penglibatan para pelajar dan guru.

Sarjana Sastera dalam Sumber Manusia

Carlson School of Management, University of Minnesota
Campus Sepenuh masa Sambilan 2 - 4  September 2019 Amerika Syarikat Minneapolis + 1 lagi

Sarjana Sastera dalam Sumber Manusia dan Hubungan Perindustrian secara meluas dianggap sebagai salah satu daripada program teratas jenisnya di negara ini dan boleh didapati melalui pilihan sepenuh masa atau separuh masa. Ditunjuk oleh fakulti yang terkenal di dunia, kurikulum ini memberikan pelajar pemahaman yang mendalam tentang amalan HR kontemporari dan teori asas yang diperlukan untuk kerjaya yang berjaya di lapangan.