Filter
Ijazah Sarjana
Amerika Syarikat Minnesota Maple Grove

Terbaik Ijazah Sarjanav di Amerika Maple Grove di Amerika Syarikat 2019

Tuan adalah tahap pertama siswazah kursus dan boleh diperolehi selepas anda menerima ijazah sarjana muda. Memperoleh sarjana biasanya memerlukan dua tahun pengajian sepenuh masa, yang berjumlah 36-54 kredit semester.

 

Pendapatan Master yang memerlukan dua tahun pendidikan selepas memperoleh Ijazah Sarjana Muda a. Ini ijazah lanjutan boleh membantu pelajar untuk mencapai matlamat pendidikan dan profesional mereka, kerana kekangan untuk pelajar kereta api program bantuan Sarjana dalam kemahiran dan pengetahuan yang perlu mendarat kerjaya impian mereka.

 

Amerika Syarikat adalah sebuah negara yang besar di Amerika Utara, sering dirujuk sebagai yang "Amerika Syarikat ", yang "Amerika Syarikat ", "United States ", "Amerika ", atau hanya "yang Syarikat ". Kolej Amerika dibiayai oleh "tuisyen " dikenakan kepada pelajar itu, yang selalunya agak mahal, sangat biasa menjulang ke puluhan ribu ringgit setiap tahun.

Dusun Maple dianggap sebagai runcit, pendidikan, seni dan hab daripada kemudahan kesihatan di kawasan Minneapolis-Saint Paul metropolitan. Pendidikan tinggi maple bijak dusun adalah sangat diberi nilai melalui Amerika Syarikat.

Ijazah Sarjanav di Amerika Maple Grove di Amerika Syarikat

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

Hasil

Ijazah
Lokasi
Amerika Syarikat
Minnesota
Maple Grove
Jenis pengajian
Secara
G. R. Herberger College of Business, Saint Cloud State University

The SCSU Maple Grove MBA sasaran kumpulan kerja untuk memudahkan kerja-kerja dan penjadualan sekolah dan menyediakan pelajar dengan kurikulum yang bernilai tinggi dan uni ... [+]

Program yang

Program SCSU Maple Grove MBA disasarkan untuk memenuhi keperluan orang yang bekerja sepenuh masa dalam Bandar Berkembar kawasan metropolitan. Kumpulan kohort 20-25 pelajar mengambil satu siri sebelas kursus. Sembilan daripada kursus lapan minggu, dan dua daripada enam belas tempoh seminggu. Kelas bertemu seminggu sekali pada waktu malam. Untuk memudahkan kerja dan penjadualan sekolah, kita biasanya menyediakan tarikh mesyuarat kelas bagi keseluruhan program sebelum program bermula. Program ini boleh siap dalam 26 bulan.

Nilai tinggi program Maple Grove MBA kami dibina di atas ciri-ciri berikut:

Akreditasi AACSB International. Lebih lanjut mengenai AACSB. A hands-on kurikulum yang secara uniknya menggabungkan pembelajaran bilik darjah dengan aplikasi dunia sebenar Fakulti cemerlang dengan Ph.D., DBA atau JDdarjah dari sekolah siswazah memimpin negara 's Jadual inovatif yang membenarkan pelajar separuh masa untuk mendapatkan MBA AACSB yang diiktiraf di 26-bulan semasa menghadiri kelas satu malam seminggu A "kohort " model, di mana kelas kecil 20-25 pelajar mendapat ijazah mereka bersama-sama ... [-]
Amerika Syarikat Maple Grove St. Cloud