MASTERSTUDIES.COM.MY

Terbaik Ijazah Sarjanav di Amerika Saginaw di Amerika Syarikat 2019

Tuan A dianugerahkan kepada pelajar yang telah menamatkan pengajian peringkat sarjana dalam bidang tertentu pengajian atau bidang amalan profesional serta menunjukkan tahap yang tinggi penguasaan semasa proses tersebut.

A Master ialah program akademik siswazah peringkat yang mengambil masa selama dua tahun di luar ijazah sarjana muda menerima. Sarjana ditawarkan dalam banyak kepakaran yang berbeza, dan bergantung kepada sekolah, mereka juga boleh ditawarkan dalam talian atau secara peribadi. Pendapatan Master yang boleh membawa kepada peluang pekerjaan yang meningkat bagi graduan.

 

 

Amerika Syarikat kekal destinasi di dunia yang paling popular untuk pelajar antarabangsa. Universiti di Amerika Syarikat menguasai ranking dunia dan negara ini juga menawarkan pelbagai lokasi kajian yang menarik. Sistem universiti negeri sebahagiannya subsidi oleh kerajaan negeri, dan mungkin mempunyai banyak kampus merebak di seluruh negeri ini, dengan ratusan ribu pelajar.

Saginaw terletak di Michigan, Amerika Syarikat. Institut pengajian tinggi di bandar yang terkenal dengan kecemerlangan dalam sukan. The Saginaw dipercayai sebagai tempat dari mana Sauk, satu suku kaum purba.

Ijazah Sarjanav di Amerika Saginaw di Amerika Syarikat

Hasil Filter

Sarjana dalam Pentadbiran Media dan Komunikasi Baharu

Ming Chuan University
Kampus Sepenuh masa 2 years Sept. 2019 Amerika Syarikat Saginaw

Pentadbiran Media dan Komunikasi Baru (NMCA) bertujuan untuk memupuk profesional teknologi media baru, dan profesional yang mempunyai pengetahuan mengenai pasaran media Cina yang lebih besar. Kurikulum NMCA menyediakan pelbagai kursus dalam lima bidang minat untuk pelajar yang ingin mengembangkan kerjaya mereka di media baru dan multimedia, dan pelajar yang ingin bekerja di Amerika atau di Greater China untuk syarikat media transnasional. Latihan yang lengkap yang ditawarkan oleh NMCA akan membantu para pelajar memperoleh kelebihan daya saing dalam pasaran buruh sekarang dan di masa depan.