MASTERSTUDIES.COM.MY

Terbaik Ijazah Sarjanav di Amerika Midland di Amerika Syarikat 2019

Ijazah Sarjana memberikan anda peluang untuk sama ada melanjutkan pemahaman anda tentang sesuatu soalan atau dilaksanakan dengan cara menggunakan yang sama sekali berbeza kemahiran yang telah diperolehi daripada ijazah sarjana muda anda sebelum ini.

A Master ialah program akademik siswazah peringkat yang mengambil masa selama dua tahun di luar ijazah sarjana muda menerima. Sarjana ditawarkan dalam banyak kepakaran yang berbeza, dan bergantung kepada sekolah, mereka juga boleh ditawarkan dalam talian atau secara peribadi. Pendapatan Master yang boleh membawa kepada peluang pekerjaan yang meningkat bagi graduan.

 

 

Pendidikan di Amerika Syarikat terutamanya yang disediakan oleh sektor awam, dengan kawalan dan pembiayaan datang daripada tiga peringkat: negeri, tempatan, dan persekutuan, supaya.Keperluan umum untuk belajar di peringkat pendidikan yang lebih tinggi di Amerika Syarikat termasuk esei anda kemasukan (juga dikenali sebagai penyata tujuan atau kenyataan peribadi), transkrip rekod, surat cadangan / rujukan, ujian bahasa

Midland adalah tempat duduk daerah daripada Midland County. Alden B. Dow Rumah dan Studio, Daliha Hill, Dow Gardens adalah tempat yang ketara di wilayah tengah. Banyak universiti dan kolej menyediakan kemudahan penyelidikan juga.

Ijazah Sarjanav di Amerika Midland di Amerika Syarikat

Hasil Filter

Master sains dalam kepimpinan organisasi

Northwood University
Online Sepenuh masa Sambilan 24  September 2019 Amerika Syarikat Midland + 1 lagi

The MSOL memberi tumpuan kepada rakyat dan isu-isu organisasi. Khas untuk mereka yang sudah bekerja dalam kerjaya, program ijazah seperti MSOL adalah permintaan oleh pertubuhan-pertubuhan yang mahu mengekalkan kelebihan daya saing yang semakin meningkat.

Tuan: program pembangunan eksekutif (edp)

Kellogg School of Management at Northwestern University
Campus Sepenuh masa Sambilan 19  June 2019 Amerika Syarikat Evanston Midland + 2 lagi

Di sini di Sekolah Kellogg, kami memberi tumpuan kepada hasil. Kami menawarkan pengetahuan yang berasaskan teori dan strategi konkrit untuk mencapai hasil terbaik. Kami merancang program kami untuk memenuhi keperluan pelbagai industri.

tuan pengurusan dan pembuatan

Kellogg School of Management at Northwestern University
Campus Sepenuh masa September 2019 Amerika Syarikat Evanston Midland + 1 lagi

Pasaran global hari 's memerlukan jenis baru pengurus-pemimpin: satu mampu untuk menggabungkan amalan perniagaan strategik dengan teknologi canggih.MMM adalah program ijazah berkembar dua tahun daripada Kellogg School of Management dan McCormick Pengajian Kejuruteraan di Universiti Northwestern