MASTERSTUDIES.COM.MY

Terbaik Ijazah Sarjanav di Amerika Grand Rapids di Amerika Syarikat 2019

Tuan A merujuk kepada menyempurnakan sesuatu program pengajian siswazah yang menyediakan pelajar untuk melanjutkan pengetahuan mereka mengenai subjek tertentu atau memajukan kerjaya mereka. Majoriti tuan diberikan oleh kerajaan atau awam universiti.

Selepas memperoleh ijazah sarjana muda, ramai pelajar membuat keputusan untuk meningkatkan pengalaman dan pendidikan mereka dengan mengejar seorang Master. Sarjana boleh mengambil kira-kira dua tahun untuk mendapatkan, dan terdapat program yang ditawarkan dalam pelbagai bidang supaya pelajar dapat mencari penekanan yang bekerja untuk mereka dan matlamat mereka.

 

Amerika Syarikat adalah sebuah negara yang besar di Amerika Utara, sering dirujuk sebagai yang "Amerika Syarikat ", yang "Amerika Syarikat ", "United States ", "Amerika ", atau hanya "yang Syarikat ". Kolej Amerika dibiayai oleh "tuisyen " dikenakan kepada pelajar itu, yang selalunya agak mahal, sangat biasa menjulang ke puluhan ribu ringgit setiap tahun.

Rumah untuk presiden ke-38 Amerika Syarikat Gerald Ford, dan 188,000 penduduk, Grand Rapids merupakan sebuah bandar yang terletak di sebelah barat Michigan. Kedudukan kedua terbesar di negeri ini, bandar ini menempatkan beberapa kolej dan universiti di dalam sempadannya. Pelbagai ijazah, sarjana, dan program-program PhD dalam teknologi dan biologi ditawarkan di sini antara lain.

Ijazah Sarjanav di Amerika Grand Rapids di Amerika Syarikat

Hasil Filter

master pentadbiran kesihatan

Seidman College of Business, Grand Valley State University
Kampus Sepenuh masa Sept. 2019 Amerika Syarikat Grand Rapids

Misi LLM adalah untuk mengajar dan menyediakan individu untuk peranan pengurusan dan kepimpinan dalam bidang yang mencabar dan kompleks pentadbiran penjagaan kesihatan

master dalam sistem maklumat komputer

Seidman College of Business, Grand Valley State University
Kampus Sepenuh masa Sept. 2019 Amerika Syarikat Grand Rapids

Sarjana Muda Sains dalam Sistem Maklumat Komputer ditawarkan di Jabatan Sains Komputer dan Sistem Maklumat di Grand Valley State University

Sarjana Pentadbiran Perniagaan

Seidman College of Business, Grand Valley State University
Kampus Sepenuh masa Sambilan 16 bulan Permintaan Maklumat Amerika Syarikat Grand Rapids + 1 lagi

The Seidman Sarjana Pentadbiran Perniagaan di Grand Valley State University adalah satu pelaburan dalam, kewangan, dan pertumbuhan profesional peribadi

Sarjana Pengurusan

Aquinas College
Kampus Online Sepenuh masa Sambilan 16 - 84 bulan Og 2019 Amerika Syarikat Grand Rapids + 2 lagi

Program Master of Management (MM) Aquinas menawarkan pandangan perniagaan yang lebih luas. Pelajar siswazah kami belajar untuk berfikir secara strategik, memahami budaya organisasi dan memberi motivasi secara efektif kepada orang-orang yang menguasai perniagaan.