Filter
Ijazah Sarjana
Amerika Syarikat Michigan Flint Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik Ijazah Sarjanav di Amerika Flint di Amerika Syarikat 2019

Ijazah Sarjana adalah ijazah akademik yang dianugerahkan kepada individu yang berjaya menunjukkan tahap yang lebih tinggi kepakaran. Terdapat dua jenis utama Masters - mengajar dan penyelidikan.

Seni digunakan adalah penting untuk membuat reka bentuk menyenangkan dalam semua bidang kehidupan. Tanpa mereka, dunia akan menjadi sangat membosankan. A Sarjana Seni Gunaan memberi anda pemahaman yang lebih mendalam mengenai penggunaan seni dalam bidang-bidang praktikal.

Amerika Syarikat adalah sebuah negara yang besar di Amerika Utara, sering dirujuk sebagai yang "Amerika Syarikat ", yang "Amerika Syarikat ", "United States ", "Amerika ", atau hanya "yang Syarikat ". Kolej Amerika dibiayai oleh "tuisyen " dikenakan kepada pelajar itu, yang selalunya agak mahal, sangat biasa menjulang ke puluhan ribu ringgit setiap tahun.

Flint merupakan sebuah bandar yang terletak di negeri besar Michigan. Terkenal kerana melahirkan di seluruh dunia terkenal General Motors Syarikat, Flint merupakan sebuah bandar yang penting dalam industri automobil. Bandar ini adalah rumah kepada beberapa kampus dan universiti yang menawarkan pelbagai program ijazah dan sarjana.

Ijazah Sarjanav di Amerika Flint di Amerika Syarikat

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

Hasil

University of Michigan-Flint, School of Management

Master UM-Flint Pentadbiran Awam (MPA) ijazah, yang ditawarkan melalui Horace H. Rackham Sekolah Pengajian Siswazah, direka untuk menyediakan pentadbir untuk menganalisis ... [+]

Pentadbiran Awam (MPA)

Fokus:

&nbsp

• Sarjana UM-Flint Pentadbiran Awam (MPA) ijazah, yang ditawarkan melalui Horace H. Rackham Sekolah Pengajian Siswazah, direka untuk menyediakan pentadbir untuk menganalisis masalah dan menyelesaikannya secara berkesan.

• Program MPA adalah antara disiplin, direka untuk memenuhi keperluan pendidikan pelajar yang telah memperoleh seni khusus, teknikal, atau liberal darjah dan yang sedang mencari untuk mengembangkan atau pengetahuan mereka pentadbiran.

• Selain daripada Program Umum, empat kepekatan boleh didapati:

- Pentadbiran Agensi Kebajikan

- Pentadbiran Keadilan Jenayah

- Pentadbiran Pendidikan - WebPlus!Program ... [-]

Amerika Syarikat Flint
Sept. 2019
Sambilan
Dalam Talian & Kampus Digabungkan
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu