Filter
Ijazah Sarjana
Amerika Syarikat Missouri Maryville Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik Ijazah Sarjanav di Amerika Maryville di Amerika Syarikat 2019

Pengajian Sarjana peringkat melibatkan kajian khusus dalam bidang penyelidikan atau kawasan amalan profesional. Pendapatan ijazah sarjana menunjukkan tahap yang lebih tinggi penguasaan subjek. Pendapatan ijazah sarjana boleh mengambil mana-mana sahaja dari setahun untuk tiga atau empat tahun. Sebelum anda boleh lulus, anda biasanya perlu menulis dan mempertahankan tesis, kertas yang panjang yang merupakan kemuncak kepada penyelidikan khusus anda.

Pendapatan ijazah lanjutan seperti Master yang menawarkan keupayaan untuk meningkatkan set kemahiran anda dan mungkin meningkatkan peluang pekerjaan anda pada masa yang sama. program Master boleh ditawarkan dalam talian atau separuh masa, jadi pelajar boleh melanjutkan pelajaran mereka dalam cara yang mudah untuk mereka.

 

Amerika Syarikat adalah sebuah negara yang besar di Amerika Utara, sering dirujuk sebagai yang "Amerika Syarikat ", yang "Amerika Syarikat ", "United States ", "Amerika ", atau hanya "yang Syarikat ". Kolej Amerika dibiayai oleh "tuisyen " dikenakan kepada pelajar itu, yang selalunya agak mahal, sangat biasa menjulang ke puluhan ribu ringgit setiap tahun.

Maryville adalah kerusi daerah daripada Nodaway County. Kemudahan pendidikan yang lebih tinggi termasuk universiti-universiti dan kolej-kolej latihan teknikal. Bersama-sama dengan kemudahan pendidikan yang lebih tinggi terdapat banyak kemudahan rekreasi di Maryville yang merangkumi sepuluh taman, enam bidang besbol, beberapa kelab bola sepak, taman pegangan dan banyak pemandangan yang indah.

Ijazah Sarjanav di Amerika Maryville di Amerika Syarikat

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

Hasil

Ijazah
Lokasi
Amerika Syarikat
Missouri
Maryville
Jenis pengajian
Secara
Northwest Missouri State University

<=7 ... [+]

Terbaik Ijazah Sarjanav di Amerika Maryville di Amerika Syarikat. <=7 [-]
Amerika Syarikat Maryville
Og 2019
English
Sepenuh masa
16 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu