MASTERSTUDIES.COM.MY

Terbaik Ijazah Sarjanav di Amerika Marietta di Amerika Syarikat 2019

Tuan A dianugerahkan kepada pelajar yang telah menamatkan pengajian peringkat sarjana dalam bidang tertentu pengajian atau bidang amalan profesional serta menunjukkan tahap yang tinggi penguasaan semasa proses tersebut.

Seni digunakan adalah penting untuk membuat reka bentuk menyenangkan dalam semua bidang kehidupan. Tanpa mereka, dunia akan menjadi sangat membosankan. A Sarjana Seni Gunaan memberi anda pemahaman yang lebih mendalam mengenai penggunaan seni dalam bidang-bidang praktikal.

Pendidikan di Amerika Syarikat terutamanya yang disediakan oleh sektor awam, dengan kawalan dan pembiayaan datang daripada tiga peringkat: negeri, tempatan, dan persekutuan, supaya.Keperluan umum untuk belajar di peringkat pendidikan yang lebih tinggi di Amerika Syarikat termasuk esei anda kemasukan (juga dikenali sebagai penyata tujuan atau kenyataan peribadi), transkrip rekod, surat cadangan / rujukan, ujian bahasa

Marietta terletak di Cobb County, Georgia, Amerika Syarikat, telah ditubuhkan pada 1834.More 20,000 orang pelajar tinggal di Marietta untuk belajar di universiti yang berbeza di lebih daripada 90 bidang pendidikan moden.

Ijazah Sarjanav di Amerika Marietta di Amerika Syarikat

Hasil Filter

Sarjana Perakaunan

Kennesaw State University
Kampus Sepenuh masa 1 tahun Permintaan Maklumat Amerika Syarikat Kennesaw Marietta + 1 lagi

Sarjana Perakaunan (SPRM) program ijazah adalah ijazah sarjana profesional yang direka untuk membantu individu menghadapi cabaran kerjaya dalam bidang perakaunan, sama ada awam, swasta, atau kerajaan.