MASTERSTUDIES.COM.MY

Terbaik Ijazah Sarjanav di Amerika Macomb di Amerika Syarikat 2019

Tuan A diperolehi selepas pelajar melengkapkan program ijazah sarjana muda. Untuk mendapatkan tuan, anda biasanya perlu melengkapkan 12 hingga 18 kursus kolej yang sering melibatkan melengkapkan ujian komprehensif dan / atau tesis.

A Master ialah program akademik siswazah peringkat yang mengambil masa selama dua tahun di luar ijazah sarjana muda menerima. Sarjana ditawarkan dalam banyak kepakaran yang berbeza, dan bergantung kepada sekolah, mereka juga boleh ditawarkan dalam talian atau secara peribadi. Pendapatan Master yang boleh membawa kepada peluang pekerjaan yang meningkat bagi graduan.

 

 

Amerika Syarikat adalah sebuah negara yang besar di Amerika Utara, sering dirujuk sebagai yang "Amerika Syarikat ", yang "Amerika Syarikat ", "United States ", "Amerika ", atau hanya "yang Syarikat ". Kolej Amerika dibiayai oleh "tuisyen " dikenakan kepada pelajar itu, yang selalunya agak mahal, sangat biasa menjulang ke puluhan ribu ringgit setiap tahun.

Macomb secara rasmi ditubuhkan pada tahun 1830, sebagai tempat duduk daerah McDonough County. Bandar ini terletak di Illinois barat yang mana di barat daya Galesburg. Universiti-universiti di bandar adalah antara lima puluh universiti dari Amerika Syarikat yang menawarkan ijazah sarjana dalam Seni & Sains, Perniagaan & Teknologi, Pendidikan dan Perkhidmatan Manusia, dan Seni Halus & Komunikasi dan lain-lain

Ijazah Sarjanav di Amerika Macomb di Amerika Syarikat

Hasil Filter

Sarjana dalam Kepimpinan Teknologi Kejuruteraan

Western Illinois University College of Business and Technology
Kampus Sepenuh masa Permintaan Maklumat Amerika Syarikat Macomb Bettendorf

Program Sarjana Sains dalam Kepimpinan Teknologi Kejuruteraan menyediakan kursus lanjutan dalam strategi pembuatan, agenda, dan kawalan kualiti serta alamat prinsip organisasi bertaraf dunia.

Sarjana dalam Sains Komputer

Western Illinois University College of Business and Technology
Kampus Sepenuh masa Permintaan Maklumat Amerika Syarikat Macomb Bettendorf

Di Western Illinois University, kajian lepasan dalam sains komputer menawarkan peluang menarik untuk bekerja dengan fakulti dalam penyelidikan mereka dalam kecerdasan buatan; seni bina, pangkalan data, grafik, bahasa, rangkaian, dan reka bentuk sistem. Anda juga akan dapat mengakses pelbagai perkakasan komputer dan perisian terbaik yang ada sekarang.

master ekonomi

Western Illinois University College of Business and Technology
Kampus Sepenuh masa 1 tahun Permintaan Maklumat Amerika Syarikat Macomb Bettendorf + 1 lagi

MA dalam bidang Ekonomi di Western Illinois University adalah program khusus menyediakan pelajar untuk pelbagai jawatan dalam perniagaan dan kerajaan, atau berhasrat untuk mengajar di kolej dua tahun, atau berhasrat untuk maju ke pengajian doktor falsafah dalam bidang perniagaan, ekonomi dan undang-undang.

master perakaunan

Western Illinois University College of Business and Technology
Kampus Sepenuh masa 1 - 5 tahun Permintaan Maklumat Amerika Syarikat Bettendorf Macomb + 1 lagi

Sarjana Muda Perakaunan, ditawarkan di kampus Macomb WIU 's, direka sebagai