Filter
Ijazah Sarjana
Amerika Syarikat California Long Beach Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik Ijazah Sarjanav di Amerika Long Beach di Amerika Syarikat 2019

Ijazah Sarjana adalah ijazah akademik yang dianugerahkan kepada individu yang berjaya menunjukkan tahap yang lebih tinggi kepakaran. Terdapat dua jenis utama Masters - mengajar dan penyelidikan.

Pendapatan Master yang memerlukan dua tahun pendidikan selepas memperoleh Ijazah Sarjana Muda a. Ini ijazah lanjutan boleh membantu pelajar untuk mencapai matlamat pendidikan dan profesional mereka, kerana kekangan untuk pelajar kereta api program bantuan Sarjana dalam kemahiran dan pengetahuan yang perlu mendarat kerjaya impian mereka.

 

Amerika Syarikat adalah sebuah negara yang besar di Amerika Utara, sering dirujuk sebagai yang "Amerika Syarikat ", yang "Amerika Syarikat ", "United States ", "Amerika ", atau hanya "yang Syarikat ". Kolej Amerika dibiayai oleh "tuisyen " dikenakan kepada pelajar itu, yang selalunya agak mahal, sangat biasa menjulang ke puluhan ribu ringgit setiap tahun.

Long Beach merupakan sebuah bandar yang terletak di Los Angeles County di California Selatan, di pantai Pasifik Amerika Syarikat. California State University adalah salah satu universiti terbesar di California dari segi enrolmen dengan lebih 35,000 pelajar.

Ijazah Sarjanav di Amerika Long Beach di Amerika Syarikat

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

Hasil

Ijazah
Lokasi
Amerika Syarikat
California
Long Beach
Jenis pengajian
Secara
The Graziadio School of Business and Management, Pepperdine University

Menyediakan pelajar dalam keupayaan pengurusan, kualiti kepimpinan, dan menggunakan alat-alat analisis dan reka bentuk dasar untuk melaksanakan kejayaan pelaksanaan dan p ... [+]

Pepperdine 's tiga tahun Sarjana Pentadbiran Perniagaan / Program Sarjana Dasar Awam menyediakan pelajar dalam keupayaan pengurusan, kualiti kepimpinan, dan menggunakan alat-alat analisis dan reka bentuk dasar untuk melaksanakan kejayaan pelaksanaan dan perubahan institusi. Ditawarkan sebagai ijazah bersama di Pepperdine 's Graziadio Sekolah Perniagaan dan Pengurusan dan Sekolah Dasar Awam, program MBA / MPP bertujuan pelajar yang sanggup berusaha untuk mencapai kecemerlangan akademik dan ketegasan moral dan inspirasi untuk menyelidiki ke dalam masyarakat, komuniti, dan isu-isu global pengurusan dan kepimpinan. Manakala Sekolah Graziadio menyampaikan pemahaman yang menyeluruh pengurusan global, Sekolah Dasar Awam membangunkan kemahiran analisis ekonomi politik.... [-]

Amerika Syarikat Malibu Los Angeles Long Beach Pasadena Westlake Village Irvine  + 3 Lagi
August 2019
Sepenuh masa
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu