Filter
Ijazah Sarjana
Amerika Syarikat Florida Lakeland Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik Ijazah Sarjanav di Amerika Lakeland di Amerika Syarikat 2019

Ijazah Sarjana adalah ijazah akademik yang dianugerahkan kepada individu yang berjaya menunjukkan tahap yang lebih tinggi kepakaran. Terdapat dua jenis utama Masters - mengajar dan penyelidikan.

A Master, yang mengambil masa satu hingga dua tahun persekolahan untuk menerima, boleh membantu pelajar meningkatkan kemahiran profesional mereka dan menimba ilmu pengetahuan dalam bidang yang mereka pilih. Peningkatan dalam kemahiran dan pengetahuan boleh membawa kepada kerjaya yang berkemahiran tinggi dengan peluang-peluang untuk kemajuan.

 

Amerika Syarikat adalah sebuah negara yang besar di Amerika Utara, sering dirujuk sebagai yang "Amerika Syarikat ", yang "Amerika Syarikat ", "United States ", "Amerika ", atau hanya "yang Syarikat ". Kolej Amerika dibiayai oleh "tuisyen " dikenakan kepada pelajar itu, yang selalunya agak mahal, sangat biasa menjulang ke puluhan ribu ringgit setiap tahun.

Ijazah Sarjanav di Amerika Lakeland di Amerika Syarikat

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

Hasil

Florida Southern College

Sarjana Pendidikan dalam Pengajaran dan Pembelajaran Kolaboratif menyediakan tahap kemahiran dan kepercayaan yang seterusnya yang dimiliki guru-guru yang berjaya untuk me ... [+]

Sarjana Pendidikan

Sarjana Pendidikan dalam Pengajaran dan Pembelajaran Kolaboratif menyediakan tahap kemahiran dan kepercayaan yang seterusnya yang dimiliki guru-guru yang berjaya untuk memajukan kerjaya dalam pendidikan.

Program ini ditawarkan kepada guru-guru yang kini memegang atau memenuhi syarat sepenuhnya untuk Sertifikat Florida Profesional dan memberi tumpuan untuk terus mengembangkan pengetahuan lanjutan dan amalan yang dicapai oleh guru-guru yang paling profesional dan berkemahiran.

Kredensial Berprestij

Selepas lebih dari 100 tahun guru latihan, reputasi Florida Southern di kalangan pendidik tidak dapat ditandingi. Diiktiraf untuk kepimpinan, pengurusan dan kebolehan motivasi mereka, graduan kami menikmati kadar penempatan pekerjaan yang tinggi dan memberi kesan terhadap kelas, sekolah dan komuniti mereka setiap hari.... [-]

Amerika Syarikat Lakeland Tampa
Florida Southern College

Program MAcc 16-bulan kami menyediakan pelajar untuk peperiksaan Perakaunan Awam Bertauliah dan kerjaya yang menarik dalam perakaunan. ... [+]

Sarjana Perakaunan

Program MAcc 16-bulan kami menyediakan pelajar untuk peperiksaan Perakaunan Awam Bertauliah dan kerjaya yang menarik dalam perakaunan.

Ditawarkan dalam hibrid mudah kerja kursus tradisional dan dalam talian, dengan pelajar bertemu di bilik darjah di kampus Sabtu setiap bulan dan tugasan yang selebihnya diselesaikan dalam format dalam talian yang mudah. Program 16 bulan yang dipercepatkan akan mempersiapkan anda untuk berjaya dalam pasaran kompetitif hari ini.

Bersedia untuk Excel

Sebagai lulusan Sekolah Perniagaan Barney Barnett Florida Southern College

Lesen CPA

Penyiapan BS (sarjana muda) dalam Perakaunan dan MAcc (Sarjana Perakaunan) akan menyediakan pelajar untuk lesen CPA, termasuk 150 jam kredit akademik *... [-]

Amerika Syarikat Lakeland Tampa
Sept. 2019
Sambilan
Dalam Talian & Kampus Digabungkan
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu