MASTERSTUDIES.COM.MY

Terbaik Ijazah Sarjanav di Amerika Kentucky di Amerika Syarikat 2019

Dalam usaha untuk berjaya mendapatkan kelayakan Sarjana, anda akan perlu untuk mendapatkan beberapa kredit dengan meluluskan modul individu. Sarjana paling diajar akan mempunyai beberapa modul teras yang anda wajib lulus untuk mendapatkan kelayakan. Penilaian penyelidikan Sarjana hampir selalu sepenuhnya oleh modul disertasi tunggal atau projek.

Selepas memperoleh ijazah sarjana muda, ramai pelajar membuat keputusan untuk meningkatkan pengalaman dan pendidikan mereka dengan mengejar seorang Master. Sarjana boleh mengambil kira-kira dua tahun untuk mendapatkan, dan terdapat program yang ditawarkan dalam pelbagai bidang supaya pelajar dapat mencari penekanan yang bekerja untuk mereka dan matlamat mereka.

 

Amerika Syarikat kekal destinasi di dunia yang paling popular untuk pelajar antarabangsa. Universiti di Amerika Syarikat menguasai ranking dunia dan negara ini juga menawarkan pelbagai lokasi kajian yang menarik. Sistem universiti negeri sebahagiannya subsidi oleh kerajaan negeri, dan mungkin mempunyai banyak kampus merebak di seluruh negeri ini, dengan ratusan ribu pelajar.

Ijazah Sarjanav di Amerika Kentucky di Amerika Syarikat

Hasil Filter

Sarjana Pertanian

Murray State University
Campus Sepenuh masa September 2019 Amerika Syarikat Murray

Tujuan ijazah ini adalah untuk memberi peluang kepada kakitangan pertanian profesional untuk mendapatkan pendidikan di peringkat siswazah atau untuk mempersiapkan pekerjaan peringkat sarjana di peringkat kedoktoran.

Sarjana dalam Kejuruteraan Gunaan dan Pengurusan Teknologi

Murray State University
Campus Sepenuh masa September 2019 Amerika Syarikat Murray

Program ini direka untuk orang yang ingin melanjutkan pengetahuan mereka tentang pengurusan, kepimpinan, dan teknologi perindustrian.

Sarjana Pendidikan (M.Ed.) Dalam talian

Indiana Wesleyan University College of Adult and Professional Studies
Online Sepenuh masa September 2019 Amerika Syarikat Marion Lexington Cincinnati Dayton + 2 lagi

Sarjana Pendidikan (M.Ed.) Program Online direka untuk guru kelas yang ingin mendapatkan ijazah lanjutan dengan penekanan kepada kurikulum dan pengajaran.

tuan program ijazah pendidikan

Indiana Wesleyan University College of Adult and Professional Studies
Campus Sepenuh masa September 2019 Amerika Syarikat Marion Lexington Cincinnati Dayton + 2 lagi

Program ini direka untuk membangunkan lagi kemahiran guru-guru kelas. Pembangunan pendekatan praktikal untuk cabaran pendidikan adalah matlamat utama program ini.

Sarjana Pekerjaan Sosial

University of Kentucky Online
Online Sepenuh masa Sambilan September 2019 Amerika Syarikat Lexington

MSW dalam talian di University of Kentucky menyediakan pelajar untuk memberi kesan kepada kerja sosial profesional dengan individu, keluarga, kumpulan, organisasi, dan komuniti. Dengan kedudukan maju 30 kredit dan pilihan 60 kredit tradisional, program ini memberi pekerja sosial dan pendatang baru sebagai jalan untuk meneruskan semangat mereka untuk membantu orang lain. Siswazah bersedia untuk menyampaikan amalan berkualiti dan kesan perubahan positif sebagai pemimpin, penganalisis, perancang, dan peguam bela dalam penetapan pilihan anda.