MASTERSTUDIES.COM.MY

Terbaik Ijazah Sarjanav di Amerika Kansas di Amerika Syarikat 2019

Ijazah Sarjana memberikan anda peluang untuk sama ada melanjutkan pemahaman anda tentang sesuatu soalan atau dilaksanakan dengan cara menggunakan yang sama sekali berbeza kemahiran yang telah diperolehi daripada ijazah sarjana muda anda sebelum ini.

Selepas memperoleh ijazah sarjana muda, ramai pelajar membuat keputusan untuk meningkatkan pengalaman dan pendidikan mereka dengan mengejar seorang Master. Sarjana boleh mengambil kira-kira dua tahun untuk mendapatkan, dan terdapat program yang ditawarkan dalam pelbagai bidang supaya pelajar dapat mencari penekanan yang bekerja untuk mereka dan matlamat mereka.

 

Amerika Syarikat adalah sebuah negara yang besar di Amerika Utara, sering dirujuk sebagai yang "Amerika Syarikat ", yang "Amerika Syarikat ", "United States ", "Amerika ", atau hanya "yang Syarikat ". Kolej Amerika dibiayai oleh "tuisyen " dikenakan kepada pelajar itu, yang selalunya agak mahal, sangat biasa menjulang ke puluhan ribu ringgit setiap tahun.

Ijazah Sarjanav di Amerika Kansas di Amerika Syarikat

Hasil Filter

Master Profesional Teknologi Dalam Talian

Kansas State University Polytechnic Campus
Online Sepenuh masa 18 bulan Og 2019 Amerika Syarikat Salina

Master Profesional Teknologi, atau PMT, adalah ijazah siswazah yang direka untuk membantu anda memajukan, atau bahkan mengubah, laluan kerjaya anda dan mencapai matlamat profesional anda. PMT memanfaatkan pengalaman dunia anda dan mempertajam kemahiran kepimpinan anda sambil memberikan anda kelayakan pendidikan yang sangat dicari oleh industri. Anda akan menggabungkan kursus kepimpinan dan pengurusan dengan bidang kepakaran anda yang dipilih dan projek batu kapur - tiada tesis yang diperlukan.

Sarjana Pengajian Profesional (MPS)

Fort Hays State University Graduate School
Kampus Online Sepenuh masa Sambilan 30 jam Permintaan Maklumat Amerika Syarikat Wichita + 2 lagi

Program MPS direka untuk menjadi ijazah multidisiplin untuk memenuhi keperluan tenaga kerja yang baru muncul. Konsentrasi disediakan dalam Kimia, Rangkaian Komputer, Keadilan Jenayah, Keselamatan Siber, Gerontologi, Pengurusan Sumber Manusia, Pengurusan Jaminan Maklumat, Reka Bentuk Pengajaran, Komposisi Muzik, Prestasi Muzik, Kepimpinan Organisasi, Pentadbiran Kesihatan Awam, Pembangunan Web.

Master pengajian liberal

Fort Hays State University Graduate School
Kampus Online Sepenuh masa Sambilan 31 jam Permintaan Maklumat Amerika Syarikat Wichita + 2 lagi

Memperoleh ijazah Sarjana Pengajian Liberal dari Fort Hays State University boleh membantu anda melihat dunia secara berbeza. Seperti yang anda kemajuan melalui program anda, anda akan membangunkan (atau mendalamkan)

Sarjana Perniagaan Agribisnis

Kansas State University Global Campus
Dalam Talian & Kampus Digabungkan Sepenuh masa 30 bulan Sept. 2019 Amerika Syarikat Manhattan USA Online + 1 lagi

Program Sarjana Ijazah Sarjana Muda Perniagaan (MAB) memberi tumpuan kepada pengurusan makanan, kesihatan haiwan dan pengurusan perniagaan. Bukan MBA dalam bidang perniagaan, bukan MS dalam bidang ekonomi pertanian, ijazah profesional ini memberi tumpuan kepada pengurus agribisnis peringkat pertengahan yang perlu membuat keputusan berdasarkan pemahaman yang menyeluruh tentang isu-isu agribisnis semasa.

Sarjana Keadilan Jenayah

Washburn University
Online Sepenuh masa Sambilan 2 - 4 tahun Sept. 2019 Amerika Syarikat Topeka + 1 lagi

Sarjana Keadilan Jenayah (MCJ) direka untuk memenuhi keperluan profesional keadilan jenayah dan pra-profesional yang ingin meningkatkan pengetahuan, kemahiran dan bakat mereka dalam bidang pentadbiran keadilan jenayah.